NiSi onthult een klein filtersysteem voor de Fujifilm X100V

Nieuw NiSi filtersysteem voor de compactcamera

Redactie digifoto Starter 2099
NiSi heeft een klein nieuw filtersysteem onthuld voor de Fujifilm X100V met vaste lens, waardoor X100-fotografen kunnen profiteren van hoogwaardige en opgewaardeerde ND-filters, ND's, polarisatoren, het 'Natural Night'-filter en meer.

Het nieuwe systeem - vergelijkbaar met de kleine filters die NiSi maakt voor de Sony RX, Ricoh GR en zelfs mobiele telefoons - bestaat uit een UV-filter met schroefdraad, een vierkante filterbevestiging en vier verschillende vierkante filteropties: een 3-stop Graduated ND, een 3-stop ND, een polarisator en een Natural Night-filter.

Je kunt het filter kopen in een van de twee sets: Starter of Professional. De Starter Kit kost $50 (€47,71) en bevat de filterhouder, 3-stop GND en polarisator; de Professional Kit kost $65 (€59,42) en bevat de filterhouder, 3-stop GND, 3-stop ND, de polarisator en het Natural Night-filter.

Het opschroefbare UV-filter wordt apart verkocht voor $40 (€36,57).

Alle drie de opties zijn momenteel beschikbaar om vooraf te bestellen bij de NiSi USA-winkel via deze link, met verzending naar verwachting op 6 april 2020. Ga voor meer informatie over deze filters en wat ze voor je kunnen doen naar de NiSi-website.

 

 

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie