Nieuw! Desview on camera monitoren

Redactie 154
Heb jij al eens gehoord van Desview monitoren voor op je camera? Nee? Daar komt snel verandering in. Transcontinenta BV kondigt aan te zijn aangesteld als distributeur voor Desview in de Benelux.

Desview is de merknaam van Shenzhen Bestview Electronic Co., Ltd een technologisch hoogwaardig bedrijf uit China, dat sinds 2003 professionele monitoren levert voor filmmakers. Ze hebben sterke technische voordelen en een rigoureus kwaliteitscontrole proces. Desview heeft haar sterke R&D capaciteiten in software, hardware, structuur en dergelijke, gecombineerd met bijna 20 jaar productie en R&D ervaring. Ze kunnen kwaliteitsproducten op het gebied van displays voor bijna alle toepassingen ontwerpen, aanpassen en produceren voor hun klanten. Desview streeft ernaar om innovatief en leidende internationale geavanceerde technologie te ontwikkelen, zich te concentreren op kwaliteitscontrole en producten met toegevoegde waarde voor klanten te creëren. De productoplossingen van Desview worden wereldwijd op grote schaal gebruikt in verschillende professionele foto- en videografische gebieden. Een van de veel geprezen kwaliteiten van Desview touchscreen monitoren is hun uitermate gebruiksvriendelijke user interface. 

 

Enkele producten uitgelicht

Maak kennis met...

Desview T2 Teleprompter

De Desview T2 Teleprompter voor smartphones en tablets is de meest draagbare autocue. Door gebruik te maken van licht reflectie en een doorkijkspiegel weerspiegeld de T2 Teleprompter de teksten van je smartphone of tablet. Met de meegeleverde 9 verschillende maten ringen, van 49 tot 82mm, bevestig je de  T2 Teleprompter op het objectief van je camera. De presentator leest de tekst van de T2 Teleprompter en de camera ziet alleen de presentator. Hierdoor krijg je een natuurlijke presentatie methode doordat je recht in de lens kunt blijven kijken en tegelijk de teksten ziet. De T2 Teleprompter werkt samen met een gratis App waar je de teksten kan invoeren. Via de App kun je de snelheid van de teksten aanpassen. De T2 Teleprompter is geschikt voor gebruik in combinatie met smartphones en tablets met maximaal een 8 inch scherm. De T2  Teleprompter wordt overigens geleverd inclusief een bluetooth afstandbediening om de snelheid van de tekst aan te passen.

Adviesprijs € 129,00

Desview R5 monitor

De Desview R5 is een 5.5 inch HDR monitor. Het touchscreen maakt de bediening zeer eenvoudig. Op het scherm kun je alle instructies eenvoudig oproepen, wat erg handig is als je aan het filmen bent. Het scherm heeft ook een zoom functie, zoals we die ook kennen van de smartphone. Via het ingebouwde SD slot en de meegeleverde SD kaart kun je 28 groepen met LUT files vastleggen. De Desview R5 monitor beschikt over een 4K HDMI in en uitput waardoor je het signaal ook kan doorlussen naar een tweede monitor. Dit alles in High Definition met een snelle signaal transmissie. De resolutie van het scherm is 1920 x 1080 pixels met een helderheid van 500nits en een contrast van 1000:1. De Desview R5 heeft een kijkhoek van 178 graden en weegt zonder batterij slechts 200 gram. Deze monitor werkt met de bekende NPF accu van Sony, die overigens niet bij de levering is inbegrepen. De Desview R5 monitor wordt geleverd met diverse kabels, hot shoe, zonnekap en zoals gezegd een SD kaart.

Adviesprijs € 239,00

Desview R7 monitor

De Desview R7 is een 7 inch monitor. Het touchscreen zorgt er voor dat de bediening zeer eenvoudig is. Het scherm heeft een coating waardoor het minder gevoelig is voor krassen. Op het scherm kun je alle instructies eenvoudig oproepen wat wel zo handig is als je aan het filmen bent. De benodigde LUT files kun je downloaden via USB. Met een contrast van 1100:1 en een resolutie van 1920 x 1200 en een helderheid van 1000 nit worden de beelden super scherp weergegeven. En daarom is de Desview R7 perfect geschikt voor zowel binnen als buiten gebuik. De Desview R7 monitor heeft een 4K HDMI in en uit en een 3.5mm koptelefoon uitgangt. Deze monitor werkt met de NPF 970 accu van Sony, die overigens niet bij de levering is inbegrepen. De Desview R7 monitor wordt geleverd met diverse kabels, hot shoe, zonnekap en USB memory stick.

Adviesverkoopprijs € 269,00

Nieuw: Desview R6 monitor

De net geïntroduceerde Desview R6 is een 4K HDMI touchscreen-monitor met een ultrahoge helderheid van 2800nits. Dit zorgt voor een heldere weergave en vermindert schittering en onscherpte wanneer u onder sterk zonlicht werkt. De hoge contrastverhouding van 1000:1 geeft beelden met veel details. De helderheid kan automatisch worden aangepast als het omgevingslicht verandert of de temperatuur stijgt. Bovendien kunt u de helderheid handmatig aanpassen aan uw behoeften. De monitor is uitgerust met HDR-functie, waaronder HLG-modus en PQ-modus. Deze bieden een breder kleurengamma en een hoger dynamisch bereik, waardoor beelden levendiger worden. De 1920x1080 resolutie en 4K HDMI in/output zijn opvallende kenmerken van deze monitor. Het intelligente koelsysteem en de afvoergaten zorgen voor een effectieve warmteafvoer van de Desview R6 monitor, waardoor deze tijdens 30 minuten tot een uur werken op een relatief veilige temperatuur blijft. Het hoge kwaliteit touchscreen is opgewaardeerd voor een nog gevoeligere bediening. U kunt alle instructies voltooien door het scherm aan te raken. Door het uploaden van aangepaste 3D LUTs via de meegeleverde SD-kaart en het ingebouwde  SD-slot, kunt u kleur calibratie met slechts één klik maken en krijgt u een real-time preview. Ondertussen kunt u de firmware bijwerken via de meegeleverde SD-kaart. Een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting is ontworpen voor real-time audiobewaking. Via de twee 1/4" schroefdraad montagegaten (onder, rechts) en een ‘cold shoe’ bevestiging, kan de Desview R6 monitor flexibel onder verschillende hoeken worden geïnstalleerd op camera's, rigs en gimbals. Met een DC 8V uitgang kan de Desview R6 monitor dienen als voeding om uw DSLR of mirrorless camera in realtime op te laden. Uitgerust met een dual-use plaat voor E6 accu, NP-F serie (F550/F750/970) accu. Een V-Lock accu kan de monitor ook van stroom voorzien via de D-Tap kabel.

Adviesprijs € 319,00

Beschikbaarheid en bestellen

De Desview producten, met uitzondering van de nieuwe Desview R6 monitor die in de 2e helft van april leverbaar wordt, zijn per direct beschikbaar.

Info: transcontinenta.nl/desview

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie