Nieuw: de instax LinkWide™ smartphoneprinter

Redactie digifoto Starter 873
Digitale foto’s zijn makkelijk en snel, maar er is niks leuker dan een tastbare herinnering met gepersonaliseerde boodschap door middel van een QR-code. FUJIFILM kondigt de langverwachte lancering aan van zijn instax Link WIDE™-smartphoneprinter. Een primeur voor de categorie smartphoneprinters, met de mogelijkheid om afbeeldingen rechtstreeks vanaf je smartphone of Fujifilm X-S10 camera af te drukken op het grootste formaat instax (WIDE) film.

Van B2B tot GEN Z, iedereen kan zijn hart ophalen met de nieuwe instax Link WIDE™ smartphoneprinter. Hij maakt hoogwaardige, brede instax instant-prints van de fotorol op een smartphone, dankzij de gratis instax Link WIDE-app. Via de app met vele creatieve functies, kunnen foto’s worden bewerkt: van croppen tot filters, tekst, stickers en stilgezette videomomenten. Ook kan een QR-code worden toegevoegd. Hierdoor is het mogelijk om te linken naar jouw website, een eigen geluid op te nemen, een locatie of een verborgen bericht toe te voegen. Keep it simple, or spice it up: met de Link WIDE is alles mogelijk.

Het nieuwe visitekaartje

Naast persoonlijk gebruik, kan de Link WIDE ook professioneel worden ingezet. Denk aan: eventplanners, modellen(bureaus), taartenbakkers, influencers, fotografen en nog zoveel meer. Maak een foto van jouw werk, voeg een QR-code toe met een link naar jouw website of een gesproken boodschap en creëer zo in een handomdraai een persoonlijk en origineel visitekaartje.

Zonder draad, waar je ook gaat

De Link WIDE heeft een lichtgewicht ontwerp en is daarom makkelijk mee te nemen. Na één keer opladen kan de printer tot wel 100 instax foto’s printen. De printer biedt twee afdrukmogelijkheden, namelijk de instax-Rich Mode: deze accentueert diepe en warme kleuren; en de instax-Natural Mode: deze benadrukt de natuurlijke kleur van de foto.

Nieuwe filmvariant en instax WIDE-accessoires

Bij de lancering van Link WIDE hoort ook de nieuwe instax WIDE film Black Frame. Met een stijlvolle zwarte rand zorgt deze film voor een opvallend contrast van de afgedrukte foto’s. Verder zijn er nieuwe must-have gadgets zoals: gepersonaliseerde koelkast magneetjes; instax WIDE wenskaarten en het instax Peel & Stick instax scrapbook. Leuk als relatiegeschenk, visitekaartje, of cadeau voor onder de kerstboom. Dierbare herinneringen op een inventieve manier delen met jouw naasten, wordt zo extra speciaal.

Prijzen en beschikbaarheid

De instax Link WIDE smartphoneprinter is vanaf 13 oktober beschikbaar voor pre-orders op instax.nl en wordt vanaf 22 oktober geleverd. De Link WIDE is verkrijgbaar in twee kleuren: Ash White en Mocha Gray. De printer is verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van € 149,99, de instax WIDE film Black Frame is eind oktober 2021 verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van € 10,99. instax Link WIDE accessoires.

  • instax WIDE magneten (pakket 10 stuks) - € 9,99
  • instax WIDE wenskaarten (pakket 10 stuks) - € 9,99
  • Peel & Stick instax scrapbook (maximaal 40 WIDE-foto's) - € 19,99
afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie