Inspirerende timelapse met unieke geluidseffecten

New York: Inspirerende timelapse met unieke geluidseffecten

Senta Bemelman 1118
Bij deze timelapse video van de Amerikaanse stad New York neemt de maker je mee op avontuur door middel van slimme geluidseffecten.

Bij video’s is niet alleen het beeld belangrijk maar ook de geluiden die je hoort. Door middel van de juiste muziek of omgevingsgeluiden kun je mensen als het ware in je video trekken. De filmmakers van FilmSpektakel wisten dit perfect te verwerken in hun timelapse video van New York. Door middel van subtiele omgevingsgeluiden brachten zij het filmpje tot leven. De timelapse werd binnen tien dagen gemaakt en de beelden van bovenaf zijn vanuit de helikopter gemaakt. Bekijk de inspirerende video snel hieronder!

Architectuur

Veel foto of videografen die een timelapse video maken, brengen een stad in beeld. Het leven op straat is continu in beweging, waardoor je goed de tijdsprongen kan weergeven. Ook de architectuur wordt vaak verwerkt in de video. Maak je liever geen timelapse? Upload jouw mooiste foto’s binnen een van de onderstaande categorieën!

1: Architectuurfotografie

2: Straatfotografie

3: Vervoer

4: Urbex

Doe jij ook mee met onze fotowedstrijd met het thema ‘avond’ en maak kans op een publicatie in digifoto Starter! Lees hier hoe je meedoet.

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta