Fotofair 2021

Neem deel aan de masterclass scherpe kinderportretten op Fotofair 2021

Redactie digifoto Starter 1237
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo laat Merel Bormans zien hoe je vanaf nu alleen maar scherpe kinderportretten gaat maken.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass scherpe kinderportretten

Onder begeleiding van Merel Bormans ga jij leren hoe je scherpe kinderportretten maakt. Hoe leuk zou het zijn om deze foto uitvergroot aan de muur te kunnen hangen als leuke herinnering? Deze masterclass wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de masterclass of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Eerst zal Merel in het theoriegedeelte van de masterclass uitleg geven over het framework, bestaande uit de volgende punten:

  • Het controleren van jouw camera.
  • De eenmalige instellingen regelen.
  • Weten met welke instellingen je tijdens het fotograferen rekening moet houden.

Uiteraard geeft Merel ook allerlei tips om de mooiste foto’s te maken van kinderen. Uiteindelijk ga je in de praktijk kinderportretten maken, we bewegen om hen heen zonder dat ze de fotografen al te veel door krijgen. Door kinderen helemaal op te laten gaan in hun spel maak je juist mooie en spontane portretten.

Wanneer je deze masterclass boekt ontvang je daarbij toegang tot de cursus Nooit meer onscherpe foto’s ter waarde van €189,00 zodat je na de workshop alles wat we hebben behandeld en meer nog op je gemakje kunt doorlezen.

Over Merel Bormans

Merel is actief als paarden- en hondenfotograaf en heeft Focus op jouw fotografie opgericht. Vanuit een intrinsieke motivatie is Merel altijd al bezig om andere mensen te helpen met hun fotografie gerelateerde vragen. Het was daarom ook niet meer dan logisch dat Focus op jouw fotografie als platform ontstond. Ze richtte daarnaast als eerst fotograaf een Telegramgroep op waar fotografie liefhebbers elkaar en Merel kunnen spreken over fotografie gerelateerde zaken. Wil jij samenwerken met Merel Bormans en tegelijkertijd leren hoe je scherpe kinderportretten kan maken? Schrijf je dan hier in voor de masterclass.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie