Fotofair 2021

Neem deel aan de masterclass natuurfotografie door Henri van Vliet op Fotofair 2021

Redactie digifoto Starter 1184
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens deze masterclass onder leiding van Henri van Vliet meer over natuurfotografie.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass natuurfotografie

Onder leiding van Henri van Vliet ga je je tijdens de 150 minuten durende masterclass verdiepen in natuurfotografie. Je leert onder andere hoe je het juiste gevoel en een bepaalde sfeer in je foto’s verwerkt. Deze masterclass wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de masterclass of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken. 

Wat ga je leren?

Tijdens deze masterclass zal Henri alle geheimen van de fotografie met je delen. De vele tips van Henri helpen je om met een frisse blik naar fotografie te kijken, te experimenteren , te spelen, met mogelijkheden en met beperkingen. Na een korte introductie zal je zelf het veld in gaan en is er voldoende ruimte voor uitleg en meer verdieping.

Hou er rekening mee dat je tijdens deze masterclass een stukje moet gaan wandelen en dat je misschien plat op de grond moet gaan liggen voor het maken van sommige foto’s. Daarnaast is het uiteraard handig om een camera met opgeladen accu mee te nemen en een geheugenkaartje.

Over Henri van Vliet

Belangstelling voor de natuur was er bij Henri al van kinds af aan. Deze passie voor de natuur, vogels en wilde dieren is nu inspiratiebron voor zijn fotografie. Henri werd verkozen tot Lowland Photographer of the Year 2015/2016 en won prijzen bij onder meer NatureTalks en Fotowedstrijd.eu. Niet alleen begeleidt hij workshops, excursies en lezingen over zijn liefde voor de Veluwe, ook is hij beheerder van enkele populaire vogelobservatiehutten op de Veluwe. Deze hutten zijn volledig ingericht voor het fotograferen van allerlei bosvogels. Wil jij meer weten over Henri en tegelijkertijd je natuurfoto’s naar een hoger niveau tillen? Klik dan hier om je in te schrijven voor de masterclass.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie