Modellenshoot in natuurlijk licht

Modellenshoot in natuurlijk licht

Eefke Burg 1096

Irene Rudnyk schiet prachtige portretten en haar werk hebben we dan ook meerdere malen in de spotlight gezet. Deze keer neemt ze ons mee met een modellenshoot in natuurlijk licht.

Modellenshoot in natuurlijk licht

Model moet altijd comfortabel zijn bij modellenshoot

Ze begint haar modellenshoot in de distels. 'Het is belangrijk zo veel mogelijk distels bij je model weg te halen, om ervoor te zorgen dat je model zo comfortabel mogelijk aan het poseren is.' Waar ze wat last had van de zon die was verdwenen op een bepaalde plek, kon ze gelukkig een aantal meters verderop toch nog een mooie plek vinden waar de zon nog net tussen de bomen door scheen.

Lees ook: Lingerieshoot met iPhone 11 Pro

Modellenshoot in natuurlijk licht

Irene Rudnyk werkt bij haar modellenshoot graag met zoveel mogelijk tegenlicht en is niet vies van flares die daardoor in haar beeld komen. Ze schiet dan ook vol tegen de zon in die laag aan de hemel staat. 'Ik probeerde verschillende dingen uit om te bekijken wanneer die flare het beste tot zijn recht zou komen,'  vertelt Irene Rudnyk.

Modellenshoot in natuurlijk licht

Tips voor betere modellenshoot

In haar video laat ze ook zien hoe ze verschillende foto's heeft nabewerkt. Irene geeft ook nog een aantal tips voor het poseren van het model: ze laat deze op haar tenen staan en laat de jurk een klein beetje optrekken zodat deze het model niet op een gekke plek afsnijdt. Een andere klassieke pose die ze vaak doet is het model haar bandjes wat naar beneden laat zakken en dan vanuit de rug schiet.

Bekijk de volledige video hieronder voor alle tips van Irene Rudnyk.

 

 

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke