Deel jouw mooiste reismoment

Maak kans op een afdruk op canvas of aluminium t.w.v. 50,-

Christel de Wolff 1257
Heb jij interesse in een afdruk op canvas of aluminium? Dan heb je geluk. Pixum heeft namelijk één afdruk beschikbaar gesteld ter waarde van € 50,-. Wat laat jij drukken?

Jouw mooiste reismoment is een afdruk op canvas of aluminium waard

De zomer is in volle gang en reisburo's draaien overuren. Het maakt niet uit waar je naar toe gaat, overal is een mooie foto te maken. Wij zijn benieuwd naar jouw mooiste reisfoto en het verhaal erachter.  Deel jouw moment in onze gallery om kans te maken op een afdruk op canvas of aluminium bij Pixum. Je kunt kiezen tussen een afdruk op canvas of foto op aluminium ter waarde van € 50,-.

Deel jouw foto in onze gallery

Je kunt je foto uploaden in onze gallery met als titel 'Reismoment'. In de beschrijving zien we graag het verhaal achter jouw geschoten plaatje terug.  De mooiste, meest bijzondere foto wint. Succes!

Over Pixum

Pixum biedt de best mogelijke service en ervaring en hanteert daarom een 100% tevredenheidsgarantie. In de vooruitstrevende webshop, kies je gemakkelijk tussen de verschillende producten en bestel je snel en correct jouw afdruk. Dit lukt ook onderweg. De online-editor van Pixum is namelijk net zo makkelijk op je smartphone of tablet te bedienen.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel