Maak je eigen statief!

Maak je eigen statief!

Aäron Nasarany 737
Een statief is ideaal om bewegingen weg te nemen. Niemand zit namelijk te wachten op een onscherpe foto. In dit artikel vertellen we je het verhaal van Adam Frimer.

Creativiteit

Frimer woont op de negende verdieping van een appartementencomplex waardoor het gauw een uitputtingsslag is om van beneden naar boven te lopen en vice versa. Het komt regelmatig voor dat er iets in de auto achter blijft. Frimer besloot op een dag om een foto te maken van zijn gitaar, waarbij de camera boven de gitaar hangt. Hiervoor had hij een statief nodig. 

Helaas was het al donker en koud waardoor Frimer besloot om zelf een statief in elkaar te zetten, aangezien zijn tripod nog beneden in de auto lag. Frimer had al in gedachten om de gitaar op een houten achtergrond te zetten waardoor de tafel goed van pas kwam. Met twee stoelen, een gorillapod en een elastisch koord is het Frimer gelukt om zijn 365-project niet te laten mislukken! Bekijk zijn opstelling hieronder en de uiteindelijke foto:

En de uiteindelijke foto

Adam Frimer

Adam Frimer is een professioneel fotograaf en filmmaker uit Israël. Hij is op dit moment bezig met de laatste loodjes van zijn 365-project. Bij een 365-project plaats je een jaar lang,  elke dag een foto op Social Media. Fotograaf Liesbeth van Assel heeft dit project ook gedaan, haar bevindingen kun je hier lezen.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron