Lingerieshoot met iPhone 11 Pro

Lingerieshoot met iPhone 11 Pro

Redactie 1590
Boudoirfotograaf Michael Sasser fotografeert normaal gesproken met zijn Fujifilm camera of zijn Sony, maar deze keer pakt hij het volledig anders aan en gaat hij aan de slag met de iPhone 11. Wat zijn bevindingen zijn? Je leest het hier.

Lingerieshoot niet gesponsord door iPhone 11 Pro

'Helaas, behoor ik nog niet tot de groten die een iPhone 11 gratis krijgen toegestuurd om deze te mogen testen. Ik moest dan ook net zoals iedereen gewoon wachten tot deze in de winkel kwam om hem uit te mogen proberen,' geeft boudoirfotograaf Michael Sasser aan. In het begin van zijn video gaat hij er op uit om zijn iPhone 11 op te halen. Hij ging op weg om zijn lingerieshoot te schieten met zijn 'iPhone 11 Pro Max Turbo Ace Plus.' Juistem, een enorm lange naam. Maakt deze naam zijn lengte waar?

Alle foto's die hij in het begin maakt, maakt hij met de portretmodus van de iPhone. 'Dit zorgt ervoor dat ik het diafragma digitaal kan aanpassen, waardoor je een mooie blurry achtergrond krijgt. Als je dit echter te veel doet dan ziet het er een beetje vreemd uit. Het volgende dat ik graag wil doen is het licht veranderen. De studio modus zorgt ervoor dat het een beetje te licht is, maar als ik het diafragma weer iets meer terugzet valt dit minder op.' Hij is behoorlijk tevreden met het resultaat.

'Het nadeel aan de iPhone is dat deze de achtergrond lichter maakt, waardoor alles een stukje lichter wordt. Maar ik wil juist dat de achtergrond een stuk minder licht is, dus ik ga ervoor zorgen dat alle ramen dicht zijn,' geeft de boudoirfotograaf aan. Als hij de ramen heeft gesloten laat hij zien hoe hij de belichting aanpast. Hij laat een screencapture zien waarin je ziet dat hij de afbeelding donkerder maakt.

'Dit is waarschijnlijk wel de keer dat ik me het meest gek heb gevoeld terwijl ik boudoirfoto's aan het maken ben,' geeft Michael Sasser aan. 'Ik ben eerlijk gezegd best onder de indruk. Ik dacht persoonlijk dat het licht nooit zo goed zou worden. Maar het ziet er behoorlijk helder uit, de foto's zien er professioneel uit. Niet zozeer dat ik het zou verkopen aan mijn klanten, maar ze zijn toch erg mooi. Uiteraard heeft goed licht hier ook mee te maken en een goede set, plus het weten waar je mee bezig bent,' vertelt de fotograaf.

Bekijk de volledige lingerieshoot met de iPhone 11 Pro

Wil je zijn volledige review bekijken met daarnaast zijn lingerieshoot? Bekijk de volledige video hieronder.

 

 

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie