Leren: 10 gratis e-books (Nederlands)

Leren: 10 gratis e-books (Nederlands)

Senta Bemelman 1018
Wanneer je begint met fotografie wil je natuurlijk zoveel mogelijk kennis opdoen! Een goede manier om te leren is via e-books. Wij zetten enkele gratis e-books op een rij waar je veel van opsteekt!

Vind jij het ook leuk om meer te leren op het gebied van fotografie? Maar sleep je liever niet een hele tas boeken mee wanneer je bijvoorbeeld onderweg, in de trein wil lezen. Dan is een digitale variant handig! E-books kun je gemakkelijk op je tablet of zelfs op je smartphone lezen. Met de onderstaande gratis e-books heb je uren aan leesplezier.

1:Website: Stappenplan voor fotografen

Hoe bouw je een goede website op als fotograaf? En waarom is het goede overweging om een website te nemen? Lees er meer over in dit handige E-book!

2:Welke camera kies ik

Vind jij het ook lastig om een nieuwe camera te kiezen. Leer waar je op moet letten bij de aanschaf met behulp van dit digitale boek.

3: 10 basisstappen van Fotografie

Voordat je creatief aan de slag gaat met moeilijke technieken is het belangrijk om basiskennis op te doen. In dit boek leer je over veel verschillende zaken zoals: welke apparatuur je op welk moment nodig hebt of hoe je een krachtige compositie maakt.

4: Eerste hulp bij trouwfotografie

Fotografeer je binnenkort je allereerste bruiloft? Gebruik deze handige spoedcursus trouwfotografie. Dit boek staat vol met handige tips en trucs.

5: Tips voor portretfotografie

Vind jij portretfotografie ontzettend gaaf, maar kom je er niet helemaal mee uit de voeten? Gebruik dit handige e-book om meer over deze tak van de fotografie te leren.

6: Fotografietips voor moeders

Als moeder wil je het liefst alle mooie momenten van je kind(eren) goed vastleggen op foto. Leer hoe je nog betere plaatjes schiet en geen moment mist!

7: Leer over reisfotografie

Reisfotografie is een populair niche binnen de fotografie. Leer meer over het vastleggen van verre reizen en hoe je als reisfotograaf aan de slag gaat.

8: Alles over scherptediepte

Bij fotografie is scherptediepte een belangrijk onderdeel. Leer hoe je een wazige of scherpe achtergrond krijgt met dit digitale boek.

9: Cursus natuurfotografie

Dromerige landschappen met prachtige kleuren, of dieren in hun natuurlijke omgeving. Dit zijn  prachtige voorbeelden uit de natuurfotografie. Leer hoe je de schoonheid van de natuur in beeld krijgt met behulp van je camera.

10: Hoe fotografeer je modellen

Bij portretfotografie krijg je te maken met personen. Leer hoe je modellen beter kunt fotograferen.

Wil je nog meer e-books lezen en vormt de Engelse taal geen barrière? Klik dan hier voor meer (gratis) e-books.

 

 

 

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta