Interviews, gear en inspiratie

Lees nu de gratis online special: DIGIFOTO Travel

Redactie 2417
Lees hier de gratis online special DIGIFOTO Travel. Deze extra editie van DIGIFOTO staat vol met de mooiste interviews met reisfotografen, inspiratie en reis-gear. En het mooiste: de special wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe inspirerende content.

Het wordt weer tijd om na te gaan denken over waar je in de zomervakantie van 2017 op vakantie gaat. Wordt het een ijzige reis naar het noorderlicht, een uitputtende trektocht door een mangrovebos, of toch een week strand in een tropische archipel? Wat het ook wordt, je neemt uiteraard je camera mee! Wij helpen je een handje met deze gratis online special.

Lees de gratis special hier

Jimmy Nelson

DIGIFOTO Travel bevat onder andere inspirerende interviews met Jimmy Nelson, bekend van zijn schitterende portretten van verre volken en uitstervende culturen. Na het succes van zijn boek ‘Before They Pass Away’ gaat hij verder met het vastleggen van deze interessante culturen en ook heeft hij een foundation opgericht met als doel om deze fragiele culturen te beschermen tegen de oprukkende wereld.

Vijf maanden naar het hoge noorden

Ook gaan we mee op reis met fotograaf Joeri van der Kloet en zijn vrouw Anita. Zij reisden vijf maanden lang door het hoge noorden en vertellen in een mooi beeldverhaal over deze prachtige tocht.

Ami Vitale

Omdat een fotografe in pandapak niet mag ontbreken in onze reisspecial, gaan we in gesprek met Ami Vitale. Deze fotografe reist al jarenlang de wereld af op zoek naar wilde dieren, mooi culturen én indrukwekkende beelden.

Boeken en gear

Verder schotelen we je de mooiste reisfotografieboeken voor en laten we je een aantal zeer interessante reisproducten zien. Want als je op reis gaat heb je bijvoorbeeld wel een goede tas nodig en is het goed om te kijken welke objectieven je wel én niet meeneemt in je bagage.

En nog veel meer, want de special wordt iedere week aangevuld!

 

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie