Lees alvast online! DIGIFOTO Pro 2.2021 - nu verkrijgbaar

Christel  de Wolff 1759
DIGIFOTO Pro 2.2021 is alvast te lezen in onze online webshop. In dit artikel lees je hoe je jouw exemplaar kunt bemachtigen.

Binnenkort verschijnt DIGIFOTO Pro 2.2021. Kun je niet wachten?  In onze webshop kun je deze editie alvast digitaal lezen. Voor € 4,95 heb je altijd en overal toegang tot deze editie. 

Ontvang je DIGIFOTO Pro Magazine voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement.

Lees ook: Gemakkelijk DIGIFOTO Pro magazine (na)bestellen en digitaal lezen in gloednieuwe webshop!

DIGIFOTO Pro 2.2021

In deze editie lees je onze ervaringen met de Nikkor Z 14-24mm f/2.8 S. Ook bekijken we de OPPO Find X3 Pro 5G van dichtbij, waarbij met name de microscoop functie en het prachtige beeldscherm indruk maakten. Nieuw in het magazine zijn de gebruikerservaringen door onze kersverse DIGIFOTO Pro ambassadeurs. Deze keer is het de beurt aan Kevin Vervoort en Léon Wodtke om onder meer aan de slag te gaan met de Panasonic LUMIX S5 en een de Nikon MB-N11 battery grip voor Nikon Z 6 II en Z 7 II. 

Schokkende beelden, uit het leven gegrepen

Kevin Vervoort doet tevens een boekje open over zijn werkzaamheden voor Stichting Still Fotografie. Wat drijft een reportagefotograaf om zich te begeven in de wereld vol verdriet als hij besluit om stil geboren kinderen en hun ouders te fotograferen? Zijn inzet resulteert in schokkende, maar onmisbare beelden voor de ouders en hun naasten. 

Trouwfotografie

Denise Motz is actief bij een ander belangrijk moment in onze levens. Als trouwfotograaf is zij aanwezig bij de mooiste en intiemste momenten van onze grote dag. Haar bijzondere manier van fotograferen, met oog voor details en onverwachte momenten, leverde haar al veel prestigieuze prijzen op en onlangs mocht ze daar nog een paar awards bij optellen. 

'Good morning!'

Verder gaan we in deze editie in gesprek met reisfotograaf Pascal Mannaerts. Hij reisde al de hele wereld over en stond steeds vroeg op. Dat hij graag vroeg uit de veren komt om de wereld om hem heen te verkennen, zien we terug in de prachtige serie “Good Morning”. 

Prachtige paardenfotografie

Kijk je in de gallery op www.digifotopro.nl kun je niet meer om de dierenfotografie heen. In editie vijf van vorig jaar spraken we met Jong Talent Sanne van Dee, en dat interview ontketende een golf van enthousiaste en getalenteerde dierenfotografen die hun werk met ons deelden. Fantastisch toch? In deze editie spreken we met Emma Emerelle, zij wist met haar bijzondere eigen stijl van fotograferen uiteindelijk van haar hobby haar beroep te maken.

Informatie en educatie

Naast inspireren, kunnen we je in deze editie ook weer genoeg leren en informeren. Nikon Z 6 II-ambassadeur Jordy Brada deelt zijn laatste ondervindingen met de Nikon Z 6II en we gaan dieper in op de hardware die jouw workflow naar een hoger niveau kan tillen. Ook nemen we je mee in het maken van prachtige foto’s tijdens het blauwe uur. 

Kortom, er is weer genoeg te zien en te beleven in deze editie. 

Veel leesplezier gewenst!

DIGIFOTO webshop en abonnement

DIGIFOTO Pro 2.2021 ligt nog niet in de boekhandel, maar je kunt 'm alvast online lezen in onze nieuwe webshop. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel