Fotofair 2021

Leer indrukwekkende hondenportretten maken tijdens de workshop op Fotofair 2021

Redactie digifoto Starter 1207
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo ga je tijdens deze workshop samen met Huub Keulers en Lorette Janssen leren hoe je unieke en professionele hondenfoto’s maakt.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Workshop honden portretfotografie

Onder begeleiding van fotografen Huub Keulers en zijn vrouw Lorette ga je in deze workshop de kneepjes van het maken van hondenportretten leren en ervaren. Deze workshop wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken. 

Wat ga je leren?

Honden zijn een belangrijk onderdeel van je familie dus is het ook geweldig om hen op een unieke en professionele manier vast te leggen. In het theoretische deel van de workshop worden belangrijke aspecten bij het maken van geslaagde portretfoto’s van honden uitgelegd aan de hand van een aantal foto’s. Enkele dagen voor aanvang van de workshop ontvang je een PDF bestand met daarin informatie over de workshop en de sheets die in het theoriegedeelte worden behandeld. Daarna ga je naar een andere plek op het Fotofair-terrein om de honden in de praktijk te fotograferen.

Om mee te kunnen doen aan deze workshop moet je over kennis beschikken over de effecten van sluitertijd, diafragma, ISO en het instellen daarvan. Je hebt een spiegelreflex- of systeemcamera nodig met een objectief van minimaal 200mm met een opgeladen accu en leeg geheugenkaartje. Daarnaast is het ook handig om een kleedje of vuilniszak mee te nemen om op te gaan liggen zodat je kleren niet nat of vies worden.

Fotoactie

Ook krijg je de gelegenheid om je mooiste hondenfoto, gemaakt tijdens deze workshop, naar Huub en Lorette in te sturen. De winnaar van de mooiste foto ontvangt een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Visie op Fotografie’, thuisbezorgd.

Over Huub Keulers en Lorette Jansen

Huub en zijn vrouw Lorette zijn gepassioneerde professionele (honden)fotografen. Ze verzorgen samen diverse fotoworkshops waaronder ook hondenfotografie. Daarnaast is dit jaar hun boek ‘Visie op fotografie’ uitgebracht. Samen met collega Marcel van der Looij heeft Huub ook de educatieve fotografieboeken ‘Focus op Sportfotografie’ en ‘Focus op Straatfotografie’ geschreven. Huub heeft al 15 jaar ervaring in de internationale sport- en actiefotografie. Wil jij samenwerken met Huub en Lorette en tegelijkertijd honden op een professionele manier leren fotograferen? Klik dan hier om je in te schrijven voor de workshop.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie