Voor de beginnende, recreatieve & professionele dronevlieger

Leer dronevideo's maken!

Christel de Wolff 1231
Wil jij starten met dronevideo's en -foto's, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dronevlieger Wiebe de Jager neemt je in zijn boek mee in de wereld van de dronevideo's.

Focus op Fotografie: Dronevideo's maken

Je hoeft de tv tegenwoordig maar aan te zetten: binnen de kortste keren zie je de meest fantastische luchtopnamen voorbij komen. Tien tegen één dat die met een drone gemaakt zijn. Je ziet die beelden niet alleen in reisprogramma’s: ook actualiteitenprogramma’s maken volop gebruik van dronebeelden om de besproken onderwerpen te illustreren. Daarnaast kun je op YouTube de meest waanzinnige dronevideo’s vinden: van bijna alle landen ter wereld zijn er inmiddels adembenemende luchtbeelden beschikbaar, zowel gemaakt door professionals als door amateurs. De afgelopen jaren heeft het maken van video-opnamen met behulp van drones een stormachtige ontwikkeling ondergaan. De technologie is niet alleen binnen handbereik voor professionals, maar ook voor de enthousiaste amateurfilmer.

Voor beginnende dronevliegers worden in dit boek eerst de basis beschreven: het vliegen met drones, gezamenlijk met beschrijvingen van recente modellen. Het boek wordt afgesloten met een actueel overzicht van de regelgeving voor zowel recreatieve als professionele dronevliegers in Nederland en België. Ook de minidrone-regeling en het ROC-light komen aan bod.

Titel: Focus op Fotografie: Dronevideo's maken
Prijs: € 31,99
Auteurs: Wiebe de Jager 
ISBN: 9789463560788

Verkrijgbaar in de boekhandel en cameraspeciaalzaak of via Uitgeverij Van Duuren Media

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel