Fotofair 2021

Leer alle instellingen van de camera tijdens de hands-on workshop op Fotofair 2021

Redactie digifoto Starter 1151
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens deze workshop wat alle instellingen op jouw camera betekenen en wat je ermee kan doen.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Workshop instellingen voor beginners

Hou je niet van theorie, maar wil je wel graag weten hoe je je camera kunt instellen om mooiere foto’s te maken? Mislukken er foto’s, maar heb je geen idee hoe dat komt? Dan is deze workshop echt wat voor jou. De workshop wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de inhoud van de workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens een twee uur durende fotowandeling langs het afwisselende landschap van landgoed Duynenwater krijg je praktische tips hoe je de foto maakt die jij voor ogen hebt. Samen met twee bevlogen fotografen ga je aan de slag met scherpstellen, belichting, sluitertijd en compositie. Onderweg kun je echt van alles vragen. Je kan je aanmelden voor de online fotonabespreking na afloop van de Fotofair om nog meer te leren. De workshop wordt begeleid door twee fotografen van de Fotoreizigers, is geschikt voor alle camera’s en is inclusief e-book ‘De 7 belangrijkste camera-instellingen’ en online-fotobespreking achteraf. Klik hier om je aan te melden voor de workshop.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie