Mis het niet!

Laatste weekend BredaPhoto festival!

Christel  de Wolff 997
Mis het niet! Dit weekend is je laatste kans om BredaPhoto festival te bezoeken. De zeven weken die aanvankelijk eindeloos leken te duren zijn bijna ten einde. Zondag 21 oktober is écht de allerlaatste dag!

Van 5 september tot 21 oktober 2018

BredaPhoto Festival 2018 werd op 5 september feestelijk geopend en zou haar deuren zeven weken openen voor fotografieliefhebbers van jong tot oud en van amateur tot professional. Aan al dat lekkers komt aanstaande zondag een eind. Grijp dus snel je kans om het laatste weekend van BredaPhoto Festival mee te maken. 

BredaPhoto

© BredaPhoto via Facebook

Thema BredaPhoto Festival 2018

Onder de titel TO INFINITY AND BEYOND onderzoekt de achtste editie van BredaPhoto Festival wat de impact is van de almaar voortrazende wetenschap. Brengt die louter vooruitgang of openen we een doos van Pandora vol met nare verrassingen? 

Info en tickets BredaPhoto Festival

BredaPhoto Festival vind je door de hele stad Breda. De buiten-exposities kan je gratis bekijken. Voor de binnen-exposities heb je een kaartje nodig. Voor meer informatie over het programma en de aanschaf van tickets ga je naar de website van BredaPhoto. 

 

 

Bekijk deze vlog die Kees en Walter maakten van de opening van het festival. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel