Fotofair 2021

Kapot maken was nog nooit zo leuk: workshop Trash fotografie op Fotofair 2021

Redactie digifoto Starter 1508
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je met Team CCC – Fotounie hoe je dingen kapot maakt en tegelijkertijd mooie plaatjes schiet!

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021

Workshop Trash fotografie

De workshop Trash fotografie wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop en je meteen inschrijven? Klik dan hier

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken. 

Fotofair 2021, Fotofair, workshop, masterclass, trash fotografie, fotograferen, kapot, trash

Wat ga je leren tijdens deze workshop?

  • Handmatig instellen van je camera voor het mooiste en beste resultaat
  • Aantal korte tips om de foto’s te perfectioneren binnen Photoshop
  • Je gaat naar huis met veel foto’s die het uitzoeken waard zijn

Neem voor deze workshop je eigen camera mee met de mogelijkheid om snel een aantal foto’s achter elkaar te maken. En natuurlijk is het belangrijk om een volle batterij en voldoende lege geheugen kaartje mee te nemen. Tijdens deze workshop worden er bierblikjes en fruit kapot geschoten, glazen laten vallen en nog meer… Een smerige boel waar je veel schone foto’s van gaat overhouden!

Fotofair 2021, Fotofair, workshop, masterclass, trash fotografie, fotograferen, kapot, trash

Over CCC – Fotounie

CCC – Fotounie is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. De afkorting CCC staat voor Click Click Community. De visie van de Facebook groep is: de leukste, gezelligste, beste en actiefste facebook groep van Nederland zijn voor de Nederlandstalige fotograaf. Niet alleen vinden Ki Tan het zijn team het belangrijk dat de deelnemers van de workshop plezier beleven aan de activiteiten, ook leer je foto’s bewerken via Photoshop waardoor je veel mooie foto’s mee naar huis kan nemen en kun je na de activiteiten nog vragen stellen. Zij staan dan ook garant voor een plezierige, intensieve leerervaring in 90 minuten. Wil je meer weten over de inhoud van de workshop? Klik dan hier.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie