Kamera Express opent nieuwe winkel in Breda

Redactie digifoto Starter 1069
De winkel van Kamera Express in Breda gaat verhuizen! Dat is goed nieuws voor foto- en videoliefhebbers in Noord-Brabant, want de nieuwe winkel ligt dichter bij het centrum en is compleet vernieuwd.

De winkel opent op maandag 19 september 2022 en op donderdag 6 oktober 2022 is er een feestelijke opening. Voor de verhuizing is de Kamera Express-winkel in Breda één dag dicht, op zondag 18 september 2022. Vanaf maandag 19 september 2022 ben je welkom in de nieuwe Kamera Express-winkel op de Nieuwe Ginnekenstraat 41 in Breda. “Wij zijn erg blij met onze nieuwe plek”, zegt Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express. “Het nieuwe pand geeft ons de mogelijkheid om het interieur aan te passen naar het vernieuwde concept met een frisse uitstraling.” 

Vrees niet als je straks per ongeluk bij de oude locatie voor de deur staat: het is nog geen 200 meter lopen naar de nieuwe winkel. Op het nieuwe adres na, blijft alles hetzelfde: de openingstijden, de klantvriendelijkheid en alle services die je van Kamera Express verwacht.

Feestelijke opening

De verhuizing gaat niet zonder feestelijke opening voorbij. Op donderdag 6 oktober 2022 knipt Ben Cornelisse het lintje door en daarmee is de winkel officieel geopend. Kom op donderdag 6 oktober ook naar de nieuwe Kamera Express-winkel. Ben jij namelijk één van de eerste 50 klanten die een aankoop doet (t.w.v. minimaal 50 euro), dan ontvang je een Profotonet-cadeaubon ter waarde van 25 euro voor een fotoboek of wanddecoratie.

Over Kamera Express 

Kamera Express is dé foto- en videospecialist voor iedere beeldmaker en heeft één duidelijke missie: de foto- en video enthousiasteling en professional op elk terrein het beste bieden. Ze inspireert haar klanten met creatieve content, evenementen, workshops en (online) cursussen via de Kamera Express Academy. Ze biedt een compleet assortiment, scherpe prijzen en deskundig advies. Daarnaast biedt Kamera Express een aantal extra services, zoals de verhuur van foto- en videoapparatuur, het ontwikkelen van fotoprints, fotoboeken en wanddecoratie, digitalisering van media en apparatuur leasing. 

Kamera Express heeft nu 13 winkels in Nederland, 9 winkels in België, 10 winkels in Duitsland en 2 winkels in Luxemburg. Daarnaast heeft Kamera Express webshops in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Oostenrijk, Spanje en Italië.

Voor meer informatie: kamera-express.nl

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie