Huawei beste laptops

Redactie digifoto Starter 589
Of je nu op zoek bent naar een hoogwaardige laptop met een groot display, enorm geheugen of een efficiënte processor, je bent bij Huawei op de juiste plek. Deze laptops bieden een uitstekende mix van prestaties en betaalbaarheid. Lees verder voor meer informatie over de beste Huawei -laptops.

Je kunt goed spreken over de voordelen van het gebruik van een Huawei -laptop. Je kunt een soepel display en een lange batterijduur verwachten. Lees verder om te ontdekken waarom Huawei -laptops de beste laptops zijn die op dit moment beschikbaar zijn.

Huawei biedt een soepel display

De Huawei Matebook 16 is een tablet waarmee je jouw pc -bureaublad kunt gebruiken als tweede display. Met de samenwerkingsfunctie met meerdere screen kun je bestanden op de tablet slepen en neerzetten en vice versa. De Huawei Matebook 14 wordt geleverd met een solide aluminiumchassis en is in ontwerp geïnspireerd in Apple. Deze lichtgewicht laptop weegt iets meer dan een kilogram. Huawei multi-screen samenwerkingssoftware maakt het ook gemakkelijk om jouw smartphone vanaf de laptop te bedienen.

Een ander voordeel van de Huawei Matebook X Pro is het grote touchpad onder het toetsenbord.  De vingerafdruklezer dient ook als de aan / uit -knop en werkt beter dan andere vingerafdruklezers van Windows. Je zal geen probleem hebben met het beantwoorden en ontvangen van oproepen op de Huawei Matebook X Pro.

Als je op zoek bent naar een tablet -pc, is Huawei MateBook 14S een uitstekende keuze. De Matebook 14 ondersteunt draadloze projectie naar een tweede scherm. Het bevat ook drie modi voor samenwerking. Of je nu samenwerkt met collega's of samenwerkt met vrienden, de Matebook 14 heeft de juiste functies om jouw werk van stroom te voorzien. Het heeft een indrukwekkende hoeveelheid geheugen en een snelle processor. Je kunt zelfs een accessoire kopen dat de tablet -pc verbindt met je Matebook. Huawei's New Matebook -laptop heeft een 2K -display, enorm geheugen en een slanke metalen behuizing. De laptop wordt geleverd met een 1 TB SSD. Het ondersteunt ook Thunderbolt 4 en is officieel Intel Evo geaccrediteerd.

Laptop van Huawei heeft de beste gebruikersinterface

Als je op zoek bent naar een goedkope laptop met een geweldige gebruikersinterface, ben je bij Huawei aan het juiste adres. Deze preview richt zich op de Huawei MateBook X Pro, met twee top-firing speakers. Deze twee zijn krachtig en produceren een meeslepende stereo -ervaring. De Huawei Matebook X Pro biedt ook een ingebouwde webcam, die je kunt in- of uitschakelen.

Een van de geweldige kenmerken van de Huawei MateBook 14s is het vermogen om te combineren met je Huawei -smartphone en tablet. Het ondersteunt ook Windows File-Explorer en ondersteunt drag-and-drop. De Huawei Matebook 14S kunnen ook via Bluetooth verbinding maken met andere apparaten. Bovendien heeft het een ingebouwde camera waarmee je de camera aan de achterzijde kunt gebruiken. En het is compatibel met bijna elk Android -apparaat. Bovendien bevat het een ingebouwde webcam waarmee je foto's kunt maken in een oogwenk.

De Matebook X Pro is vergelijkbaar met de Huawei Matebook X, maar heeft meer RAM en grotere harde schijfruimte. Het is een 13-inch waaierloze laptop met een resolutiescherm van 3000 x 2000 en een aanraakgevoelige aan / uit-knop die fungeert als een vingerafdruklezer. De Matebook X Pro heeft een strak ontwerp en een stijlvol uiterlijk met hoogwaardige afwerkingen. De prijs is echter nog niet officieel.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie