Hoe word ik een succesvolle fotograaf?

Redactie 1972
Op 17 november kun je al je vragen stellen aan beroepsfotografen uit verschillende disciplines, tijdens het gratis startersevenement van Beroepsfotografen.be.

Zit je met vragen als: Hoe word ik een zelfstandige fotograaf? Hoe onderscheid ik mij als fotograaf? Hoe verkoop je jezelf als fotograaf? Je wil groeien maar je geraakt niet vooruit? Maar vind je hier geen concrete antwoord op? Neem deel aan het gratis startersevent van Beroepsfotografen.be. Het evenement, gericht op de startende fotograaf vindt plaats op 17 november in Vrasene, België.

Beroepsfotografen.be organiseert een gratis startersevent waarbij je naast concreet startersadvies ook nuttige tips en tricks krijgt van vijf beroepsfotografen uit verschillende niches om te starten of groeien als zelfstandige fotograaf.

Droom jij er ook van om als zelfstandige fotograaf aan de slag te gaan of wil je je zaak verder uitbouwen?

Bij starten als zelfstandig ondernemer en het uitbouwen van je zaak komt heel wat kijken. Je moet niet enkel knappe foto’s kunnen maken en een idee hebben van wie je klanten zullen zijn. Je moet ook nadenken over welke niche je het beste ligt en hoe en waar je je klanten zal vinden. Ervaring leert dat dit een proces is van jaren en dat vele fotografen zelfs na jaren nog steeds veel leren uit de aanpak van hun collega-fotografen en zelfs soms nadien een nieuwe aanpak hanteren en/of een nieuwe weg van de fotografie inslaan.

Om die reden organiseert beroepsfotografen.be een gratis startersevent voor iedereen die overweegt om te starten als zelfstandig fotograaf, recent is gestart of al een tijd bezig is en nog niet goed weet welke niche het beste is voor hem of haar. In een wervelend event met verschillende sprekers krijg je wel vele tips & tricks mee uit allerlei niches en specialisaties.

Je krijgt zowel kort een praktisch overzicht van alle stappen die je moet zetten om te starten, als inzicht in de aanpak, prijszetting en verkoopstrategieën van collega fotografen. Deze fotografen geven naast nuttige informatie ook inkijk in hun eigen strategie en aanpak. Het belooft een boeiende avond te worden!

Meer informatie en direct aanmelden, klik hier.

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie