Fijne opkikker

Hart onder de riem van CHIP-abonnees en -lezers

Redactie 1522
Vandaag kwamen we met verdrietig nieuws voor de fotocommunity in Nederland: CHIP Foto magazine is er niet meer. Om alle liefhebbers een hart onder de riem te steken komen we nu met een fijne opkikker.

Om onze vrienden van F&L – CHIP Foto magazine - een hart onder de riem te steken en om de abonnees & lezers van CHIP Foto magazine tegemoet te komen maken wij een digitale DIGIFOTO Award editie 2017: Een koopgids en award overzicht van heel 2017. Helemaal gratis. Vul hier je gegevens in en ontvang 'm helemaal gratis.

Daarnaast bieden we jullie 25% extra korting bij een abonnement op digifoto Starter of DIGIFOTO Pro. Volg de links, vul daar bij kortingscode CHIP in en wij doen de rest. Hopelijk verzacht dit een beetje de pijn.CHIP Foto Magazine

Lees ook: DIGIFOTO Pro of digifoto Starter – waar kies jij voor?
Lees ook: Treurig nieuws - CHIP Foto magazine stopt

CHIP Foto magazine

CHIP Foto magazine was een fotografietijdschrift dat zich richtte op iedereen die zich graag met fotografie bezighield, van enthousiaste beginnelingen tot gepassioneerde professionals. De uitgever van CHIP Foto magazine, F&L Publishing Group, kon al enige tijd moeilijk zijn hoofd boven water houden en is afgelopen vrijdag officieel failliet verklaard door de rechtbank van Nijmegen.

Wil je continu up-to-date blijven van de nieuwste ontwikkelingen op fotografiegebied, kijk dan regelmatig op de websites van DIGIFOTO Pro en digifoto Starter.

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie