zaterdag 26 januari 2019 in Kampen

Gratis lezing van landschapsfotograaf Albert Dros

Christel de Wolff 838
Wil je weten hoe je indrukwekkende landschapsfoto's maakt en wat je hiervoor nodig hebt? Kom dan naar de gratis lezing van Albert Dros over landschapsfotografie bij CameraNU.nl!

Lezing van Albert Dros

Professioneel fotograaf Albert Dros staat bekend om zijn contrastrijke landschapsfoto’s, cityscapes en nightscapes. Van tevoren denkt hij de beelden uit en gaat hij planmatig te werk. Ben jij nieuwsgierig hoe hij dit precies doet en wat er in zijn fototas zit? Kom naar deze interessante lezing en hoor het van de meester zelf! De lezing is gratis toegankelijk, maar om je aan te melden moet je wel de bestelprocedure van het product doorlopen. Via deze link kan je jezelf aanmelden.

Lees ook: Tips van Albert Dros


Albert Dros in actie!

Waar en wanneer?

De lezing vindt plaats in de Stadsgehoorzaal te Kampen op zaterdag 26 januari 2019. Het adres is Burgwal 84, 8261 ES Kampen. Lang parkeren kan onder meer op het Meeuwenplein. De deuren van de Stadsgehoorzaal gaan om 10:00 uur open. Er is een garderobe waar je jouw jas kunt ophangen. In de foyer heb je de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken. Om 10:30 uur start de lezing. Deze duurt tot 12:30 uur.

Meer info over Albert Dros vind je hier

Lees ook: Tips van Albert Dros

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel