EISA-awards

Fujifilm ontvangt twee EISA-awards voor o.a. X-T3

Christel  de Wolff 585
De jaarlijkse EISA-awards zijn uitgereikt. Fujifilm viel dubbel in de prijzen met de X-T3 en de GFX100.

De EISA-awards worden gekozen en toegekend door een gerenommeerde jury bestaande uit redacteuren van 55 internationale tijdschriften op het gebied van consumentenelektronica. De genomineerden worden geselecteerd op basis van de door consumenten gewenste kenmerken en klasse.

Fujifilm X-T3 in de prijzen

De Fujifilm X-T3 valt in de smaak bij de jury, zij zeggen: 'Met de Fujifilm X-T3 weet Fujifilm de X-serie opnieuw tot een hoger niveau te brengen. De nieuwe 26 MP CMOS4 X-Trans sensor die in deze camera wordt toegepast kent een ongelooflijk hoog detailniveau, dat mede veroorzaakt wordt doordat deze camera niet hoeft te beschikken over een zogenoemd 'low-pass' filter. De camera beschikt tevens over een extreem snel automatisch scherpstelsysteem en biedt bovendien de mogelijkheid om te fotograferen tot 30 beelden per seconde. Hierdoor is deze camera uitermate geschikt voor sport- en actiefotografie.'

Benieuwd naar onze review van de Fujifilm X-T3? In onze webshop kun je digifoto Starter 2.2019 bestellen waarin we de Fujifilm X-T3 onder de loep nemen. Uiteraard kun je hier ook de andere edities los bestellen. 

Award voor Fujifilm GFX100

Ook de nieuwe middenformaat van Fujifilm, de GFX100 werd bekroond met een award van EISA.  De jury was erg te spreken over de 100mp sensor en de ingebouwde beeldstabilisatie die het mogelijk maakt om uit te hand te fotograferen, zelfs in deze enorme resolutie. Daarnaast is de camera in staat om te filmen in 4K. 

Lees meer over onze ervaringen met de Fujifilm GFX100 

EISA Awards

Er werden maar liefst 22 EISA-awards uitgereikt en naast Fujifilm vielen ook Sony, Tamron, Sigma, Nikon, Canon en Panasonic in de prijzen. Meer informatie over de EISA awards en in het bijzonder de winnende fotocamera's, objectieven en accessoires vind je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel