FUJIFILM INTRODUCEERT INSTAX PAL

Kasper.clipboar... 651

De eerste in zijn soort: een digitale camera in handpalm formaat van INSTAX, laat kleine momenten groot voelen.

FUJIFILM heeft vandaag zijn allereerste digitale camera in handpalm formaat aangekondigd, de digitale camera “INSTAX Pal”. Met de nieuwste camera van INSTAX kunnen gebruikers eenvoudig kleine en grote levensmomenten vastleggen. De INSTAX Pal werkt samen met de smartphoneprinters uit de INSTAX Link-serie (“INSTAX Link-serie”) en is een sensationele en nieuwe manier om foto's te maken.

FUJIFILM Holdings Corporation, Tokio, bracht in 1998 het instant fotosysteem en de producten onder de merknaam INSTAX uit en viert dit jaar (2023) zijn 25e verjaardag. Tot nu toe omvatte de line-up instant camera's met een shoot & printfunctie en smartphoneprinters met een printfunctie, maar de vandaag aangekondigde INSTAX Pal is de allereerste INSTAX camera zonder directe output en tevens de eerste in zijn soort in de instant fotografie markt.

Deze nieuwe compacte digitale camera past in de palm van je hand en stuurt foto's rechtstreeks naar je smartphone via Bluetooth, naar de speciale INSTAX Pal smartphone-app. Wanneer gebruikers er klaar voor zijn, kunnen ze hun favoriete afbeeldingen afdrukken met een printer uit de INSTAX Link-serie* of de instant hybride camera's INSTAX mini Evo en INSTAX mini LiPlay, wat betekent dat ze de veelzijdigheid hebben om in INSTAX mini-, SQUARE- of WIDE-formaten af te drukken. Daarnaast kun je de digitale INSTAX-foto’s op je smartphone opslaan en vervolgens direct delen op sociale media. * Compatibele INSTAX Link-serie: INSTAX mini Link, INSTAX mini Link2, INSTAX SQUARE Link en INSTAX Link WIDE smartphoneprinters.

Met de digitale camera in zakformaat maak je eenvoudig foto's met één hand en dankzij de groothoeklens is hij perfect voor groepsfoto's. Maar daar houden de opwindende functies niet op...

  • Door op afstand te fotograferen met behulp van de speciale smartphone-app kunnen gebruikers deel uitmaken van de foto. Met de app kunnen gebruikers via hun smartphone de compositie van het beeld controleren voordat ze fotograferen met de INSTAX Pal.
  • Met intervalopnamen kan de gebruiker continu opnamen maken met intervallen van 3 seconden, die vervolgens in de app kunnen worden bewerkt om de beste opname te kiezen.
  • INSTAX Animation combineert meerdere afbeeldingen in een enkele video, vergelijkbaar met een flipbook. Als de gebruiker de INSTAX-animatie afdrukt, wordt het een INSTAX-afdruk met QR-code. Scan de QR-code om de video direct af te spelen.
  • Met de L [Link]-modus kunnen gebruikers de INSTAX Pal via Bluetooth rechtstreeks verbinden met hun printer uit de INSTAX Link-serie. Vervolgens worden de foto’s, net als bij de andere INSTAX instant camera's, automatisch afgedrukt nadat ze zijn gemaakt.
  • De multifunctionele afneembare ring kan worden gebruikt als handige riem, eenvoudige zoeker en als camera standaard bij opnames op afstand.
  • Bovendien kan persoonlijke audio worden opgenomen en ingesteld als het Pre-shutter-geluid van de camera, waardoor voor elke gebruiker een moment van personalisatie ontstaat.

De INSTAX Pal is verkrijgbaar in 5 kleuren: Milky White, Powder Pink, Pistachio Green, Lavender Blue en Gem Black. Bij de lancering zullen ook een INSTAX Pal Design siliconen beschermhoesje in vijf bijpassende kleuren en een nieuwe mini film, “Soft Lavender”, beschikbaar zijn.

Prijzen en beschikbaarheid

FUJIFILM's INSTAX Pal digitale camera zal verkrijgbaar zijn voor de adviesverkoopprijs van €99,99,- voor de versies Milky White, Powder Pink, Pistachio Green, Lavender Blue en €119,99,- voor de Gem Black versie. De producten zijn vanaf 5 oktober 2023 verkrijgbaar. Ga voor meer productinformatie naar https://instax.nl/cameras/pal/.

De INSTAX Pal Design siliconen beschermhoes zal naar verwachting beschikbaar zijn op 5 oktober 2023 voor een adviesverkoopprijs van €14.99,- voor de witte, roze, groene en blauwe versies en €16,99,- voor de zwarte versie.

Het INSTAX mini film Soft Lavender fotopapier is naar verwachting verkrijgbaar op 5 oktober 2023 voor een adviesverkoopprijs van €9,99,- per verpakking (10 vellen). Voor meer informatie over de nieuwe INSTAX mini instantfilm fotopapier varianten, bezoek https://instax.nl/film/mini/soft-lavender.