Fotoselectie van Week (#7-2015)

Fotoselectie van Week (#7-2015)

  1847
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Prijs Weekwinnaar

Vandaag wint de weekwinnaar de tweede van vijf tegoedbonnen ter waarde van 20 euro bij ScanCorner. De prijs voor de weekwinnaar wordt mede mogelijk gemaakt door ScanCorner! Als je de weekwinnaar bent nemen we contact met je op. Met dank aan Scancorner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Scancorner 

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Sandra van der Star - African Style

Met het juiste licht, een model en de benodigde inspiratie kun je prachtige (portret)foto's maken, iets wat Sandra goed gelukt is met haar foto 'African style'. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Tilly Meijer - Vliegende eend

Pas op, een vliegende eend in aankomst! Hopelijk is deze foto gemaakt met een zoomlens anders had Tilly de eend in kwestie iets te dichtbij gehad..


Foto © Silvia Struik - All you need is love

Zorg dat je contrast van je monitor goed staat, anders zie je dit kleintje nog over het hoofd!


Foto © Renate Oskam - Amsterdam Centraal Station

Lijnen, lijnen en nog eens lijnen, deze foto van Renate zit er vol mee!


Foto © Jaap Kroon - Willem Bergisch

Een moment van rust voor de man op de foto. Intrigerend om naar te kijken, wat speelde hier?


Foto © Ferry Krauweel - Hagel, zon, wolken

Een bijzonder tegensprekende foto: Hagel op de grond, onheilspellende wolken aan de horizon, een zachtgouden lucht aan de rechterzijde, maar een strakblauwe lucht bovenin; een top foto om naar te kijken!


Foto © Andre Rooseleer - Verweerd door de tijd

De lijnen in deze foto van Andre duiden op een goed oog voor compositie; de scherptediepte en scherpte zijn uitstekend!