Fotoselectie van Week (#6-2015)

Fotoselectie van Week (#6-2015)

Jooshua Franssen 2414
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Prijs Weekwinnaar

Vandaag wint de weekwinnaar de eerste van vijf tegoedbonnen ter waarde van 20 euro bij ScanCorner. De prijs voor de weekwinnaar wordt mede mogelijk gemaakt door ScanCorner! Als je de weekwinnaar bent nemen we contact met je op. Met dank aan Scancorner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Scancorner 

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Maaiway - Zussen

Een prachtige portretfoto gemaakt door Maaiway. Ze maakt wel vaker fraaie foto's en deze zachte zwart-wit foto valt bij ons goed in de smaak! We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Geeziena Ubels - Ik ben er bijna

Een foto vol wintersepracht en pret; deze foto van Geeziena zit vol emotie, dat kun je zo zien aan de hond op de foto! Was hij er al bijna?


Foto © Gilbert de Bruijn - Bruggen

De lijnen van deze brug trekken je mee in de foto. Qua compositie een keurige foto en heerlijk om naar te kijken.


Foto © Jaco Verheul - Colosseum

Een foto vol contrast van een historisch gebouw. De sterke zwart-wit tonen geven het gebouw nog meer karakter.


Foto © Kim Brugman - Blij

Nog een prachtige nachtfoto van een brug, dit keer van Kim Brugman.


Foto © Tony Traa - Oeps, bezet

We zijn benieuwd of er nog genoeg ruimte was geweest voor het tweede vogeltje, maar Tony Traa heeft weer een leuke foto gemaakt die wij graag met jullie delen!

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua