Fotoselectie van Week (#5-2015)

Fotoselectie van Week (#5-2015)

Marina Smits 1758
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Prijs Weekwinnaar

Vandaag wint de weekwinnaar de laatste accu voor zijn of haar fotocamera. De prijs voor de weekwinnaar wordt mede mogelijk gemaakt door Saake Shop!

Saake Shop

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © Ray van Schaffelaar - Zwaan kleef aan

Een kleine variatie op het zwanenmeer, maar dan in Nederland. Een strakke contrastvolle plaat van Ray van Schaffelaar, hier kijken we graag wat langer naar. We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © Andre Rooseleer - Metaal

Deze foto van Andre laat zien dat je ook met hele simpele dingen een prachte plaat kunt maken. 


Foto © Buizerdspecht - Feeling Blue

 

Deze vlinder heeft een prachtig kleurenpallet. Weet iemand wat voor vlinder het is? Prachtig om naar te kijken.


Foto © Chantal Logtenberg - Sneeuwpret

 

Niet alleen voor ons, maar ook voor katten is sneeuw een bijzondere gelegenheid. Sneeuwpret voor iedereen!


Foto © KunstartVlaanderen - Je moet niet bang zijn, ik zorg voor je

Je moet niet bang zijn, zegt KunstartVlaanderen, maar deze foto heeft toch een beetje een horrorachtig gevoel, maar dat maakt de foto er niet minder op!


Foto © Martijn Huijskens - Kaiserwetter in Oostenrijk

 

Een strak blauwe lucht, bergen en sneeuw onder je voeten zijn toch wel de belangrijkste punten van een perfecte skivakantie. 


Foto © Pippie2000 - Fotomodelletje

Dit roodborstje stond statig in beeld voor Pippie2000. Zou ze het geweten hebben dat er een camera op de loer lag?