Krijg tot en met 30 september 25% korting met de actiecode: DF25

Fotograferen – van opname tot afdruk: nu met tijdelijke DIGIFOTO korting!

Christel de Wolff 1591
Fotograferen - Van opname tot afdruk Is een praktijkboek, samengesteld vanuit een jarenlange ervaring van de auteur als fotograaf en docent. En jij schaft het nog tot en met 30 september aan met een speciale DIGIFOTO korting!

Fotograferen - Van opname tot afdruk is een handboek over hedendaagse techniek. Vrijwel totale controle hebben over het complete traject tot en met de digitale afdruk, dat is belangrijk. En dat geldt ook voor de archivering en opslag; je wilt zekerheid over de technische kwaliteit en zekerheid als het erop aan komt beeldmateriaal terug te vinden. Dat betekent keuzes maken bij de opname, het archiveren, het bewerken en het gebruiken van de foto’s. Bovendien zijn technische keuzes met betrekking tot de camera en het maken van profielen van belang. Maar ook de eisen voor het (correct) bekijken van beeld en de bewerking ervan moeten niet worden onderschat.

Tot slot is er de afdruk of ander gebruik. Alle fases zijn in technische zin met elkaar verbonden. Dat kan heel goed en efficiënt. Iedereen die op die manier werkt zal ervaren dat het niet alleen veel sneller gaat, maar het werken wordt ook plezieriger.

De voor de fotograaf minder interessante en minder tot de verbeelding sprekende aspecten van de fotografie horen daar ook bij. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van het fotoarchief en het organiseren van de back-up, de reservekopie voor noodgevallen. Zaken die maar het beste zo snel en zo slim mogelijk kunnen worden uitgevoerd.

Fotograferen - Van opname tot afdruk Is een praktijkboek, samengesteld vanuit een jarenlange ervaring van de auteur als fotograaf en docent. Voor degenen die over bepaalde aspecten liever een visuele hands-on uitleg krijgen, zijn er, speciaal voor deze uitgave, online een aantal videotutorials.

Krijg tot en met 30 september 25% korting met de actiecode: DF25

Wil je aan de slag met dit praktijkboek? Tot en met 30 september krijg je 25% korting met actiecode DF25. Gebruik de QR-code of ga naar de actiepagina.

ISBN 9789059409668
Adviesprijs € 36,99 (gebruik de actiecode voor 25% korting!)

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel