Foto: Pepijn Rep - Wildflower to Paradise

Fotoacademie Amsterdam organiseert livestream eindexamen expositie

Christel de Wolff 1046
Op zaterdag 24 oktober kunt je live meekijken naar de eindexamenexpositie van de Fotoadacemie, genaamd INTERLUDE. De uitzending wordt gepresenteerd door fotografiecurator en visual story editor Marc Prüst.

Wat ongetwijfeld een fantastische eindexamenexpositie had moeten worden in Loods 6 te Amsterdam, kan helaas door de coronamaatregelen niet fysiek bezocht worden. Maar er is ook goed nieuws. Het eindexamen gaat gewoon door en de studenten bouwen hun hele expositie op zoals bedoeld. Daarna kan het publiek een virtueel bezoek aan de expositie brengen door middel van een livestream event.

Expositie INTERLUDE te zien in Amsterdam

22 studenten aan de Fotoacademie Amsterdam studeren af met een expositie in Loods 6 te Amsterdam. Ondanks coronabeperkingen is de expositie in vol ornaat opgebouwd. Ten eerste om het eindexamen te faciliteren, en ten tweede om zoveel mogelijk online met publiek te kunnen delen. De expositie toont zeer gevarieerd werk van nieuwe getalenteerde fotografen en beeldmakers. Van documentair tot conceptueel autonoom werk, sculpturen en installaties. 

Ton Groot Haar - Mirsad Ismet Izet - via Fotoacademie.

Livestream evenement

Op zaterdag 24 oktober kun je vanaf 16:00 live meekijken naar de expositieruimte. De livestream zal worden gepresenteerd door fotografiecurator en visual story editor Marc Prüst via het Youtube-kanaal van INTERLUDE

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel