Foto van verloofd stel gaat fout

Redactie digifoto Starter 1160
Het pas verloofde stel Alyssa Snodsmith en Collin Hewett dacht dat het een goed idee was om een foto gezien op Pinterest na te maken. Het gaat compleet fout waardoor de foto's eerder hilarisch dan romantisch zijn geworden.

Verloofd zonder problemen

Fotograaf Chandler Lefever had de eer om de verlovingsfoto's van een van zijn beste vrienden te maken. Lefever kwam aan bij de locatie die was afgesproken met Alyssa Snodsmith en Collin Hewett, het pas verloofde stel. Uiteindelijk vertelden Alyssa en Collin aan hun fotografie-vriend dat ze een leuke foto hadden gezien op Pinterest die ze graag wilden na maken.

Champagne Shower

De foto die het stel na wilde maken was een foto van een ander koppel tijdens een picnic. De jongen op de originele foto giet heel romantisch champagne in de mond van zijn vriendin. Heel makkelijk na te maken... dachten het stel en de fotograaf van dienst. Helaas was Collin iets te gul tijdens het schenken, waardoor zijn lieve verloofde bijna stikte.

Overigens valt op te merken dat de originele foto die het stel op Pinterest was tegengekomen, helemaal nep is. Onder het Twitterbericht zijn diverse screenshots te zien waaruit blijkt dat de man op de foto de inhoud van de champagnefles eigenlijk áchter het hoofd van de dame uitschenkt.  Een klein goocheltrucje dus! Het echte beeld is eigenlijk veel romantischer! 

Verloofd stel gaat viraal

Lefever liet de foto's niet zien aan het koppel totdat ze bewerkt waren. Toen Alyssa en Collin de foto's binnen kregen moesten ze heel hard lachen. Nadat de twee uitgelachen waren deelde Collin de foto's op Twitter en ging die twee al snel viraal. Lefever kon zijn ogen niet geloven. Zijn foto's zijn viraal gegaan! Dan wel niet op een manier zoals hij misschien had gehoopt, maar deze manier is ook leuk.

Lees ook: Instagram take-over door vader gaat viraal

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie