Fijne Dierendag: de leukste foto's uit de gallery

Christel  de Wolff 7947
Het is vandaag Dierendag. Onze Lezersgallery is het hele jaar door een beestenboel. Jullie sturen massaal foto's van allerlei soorten dieren in. Een mooi moment om er eens een paar uit te lichten!

Dierendag in onze Lezersgallery

Ken je onze Lezersgallery wel? Met de rode knop 'upload je foto' kun ook jij je mooiste foto's met ons delen. Standaard zie je de meest recent geplaatste foto's in de gallery, daarnaast kun je sorteren op wat populair is en welke foto's wij in de Spotlight hebben geplaatst. Helemaal rechts kun je een categorie kiezen van Abstract tot Zwartwit en alles er tussen. Omdat het vandaag Dierendag is selecteren we natuurlijk de categorie Dieren.

Deze ringstaartmaki weet dat hij gefotografeerd wordt, en dat levert een intiem portret op. Mooi vastgelegd door Liane Deprost

Suleika Vullings heeft altijd een onderwerp om te fotograferen in de buurt; haar kat zorgt voor de leukste momentjes zoals deze hieronder. 

 

Dierendag is niet alleen een goed moment om onze eigen viervoeters in het zonnetje te zetten, maar ook de vele dieren in onze omgeving. Zoals dit prachtige reetje, gefotografeerd door Alexander van der Molen

Yong Lei van Barlingen, onze DIGIFOTO ambassadeur, deelt regelmatig prachtige dierenfoto's in onze gallery, doe jij het haar na?

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel