Draadloos opladen met Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh

Redactie digifoto Starter 949
Fotografeer jij graag met je telefoon en heb je er een hekel aan dat je iPhone 12 steeds leeg gaat na een middagje fotograferen of filmen? Xtorm lanceert een revolutionaire power bank. waarmee je je iPhone 12 draadloos kunt opladen. Perfect voor onderweg dus!

Magnetische kracht van Xtorm met iPhone 12

Doordat de magneten in deze power bank van Xtorm perfect zijn uitgelijnd met de magneten in de iPhone 12, zorgt hij voor een uiterst perecte oplaadpositie om draadloos op te laden. De magneten zijn stevig genoeg om de power bank op zijn plaats te houden terwijl de iPhone 12 oplaadt en gebruikt wordt.

Tot 1,5 keer opladen

De 5000 mAh-batterij heeft genoeg kracht om de iPhone minimaal 1,5 keer op te laden! De power bank heeft een fraai eigentijds design. Hij weegt slechts 132 gram (vergelijkbaar met het gewicht van de iPhone zelf) en is daarmee het perfecte accessoire voor onderweg.

De beste draadloze power bank voor de iPhone 12

De Xtorm power bank heeft altijd "een klik" met de iPhone 12. Via het magnetische veld klikt de power bank vanzelf aan de iPhone vast en start meteen met laden. Dit nieuwe magnetische laden is volledig compatibel met het draadloos opladen van Apple.

Deze power bank van Xtorm is speciaal ontworpen en ontwikkeld om de iPhone 12 zo goed en gemakkelijk voorstelbaar op te laden. En dan wel via het super handige magnetisch draadloos opladen.

Behalve magnetisch draadloos opladen van de iPhone 12, is deze power bank ook in staat om andere merken smartphones op te laden via de USB-C uitgang.  De Magnetic Wireless Power Bank 5000 wordt compleet geleverd met USB-C laadkabel.

Bestel nu bij Xtorm met 25% korting!

De adviesverkoopprijs van deze revolutionaire Xtorm power bank bedraagt € 39,95. Je ontvangt twee jaar garantie op je aankoop. Wil jij met eigen ogen zien hoe prettig je kunt werken met de Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000 of andere Xtorm producten? Dat kan nu extra voordelig met maar liefst 25% op het hele assortiment. Gebruik de code: XtormNEXTGEN

Info: www.xtorm.eu 

 

 

 

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie