Fotofair 2021

Doe mee aan de workshop fotografie hacks voor elk niveau op Fotofair 2021

Redactie digifoto Starter 653
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo ga je in deze workshop een aantal hacks leren die jouw foto’s naar een hoger niveau tillen.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Workshop fotografie hacks

Onder begeleiding van een ervaren fotograaf ga je met je eigen camera aan de slag om met eenvoudige huis, tuin en keukenmiddelen minimaal 4 super gave foto’s te maken binnen 90 minuten. Deze workshop wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken. 

Wat ga je leren?

Het doel van deze workshop is om je met minimaal 4 zelfgemaakte topfoto’s naar huis te laten gaan. Mocht je nog geen ervaring hebben dan is er een docent die je snel op weg helpt bij de start van de opdrachten die je gaat uitvoeren. Voor mensen met wat meer ervaring wordt creativiteit meer geprikkeld. Aan het einde van de workshop ontvang je een linkje naar voorbeelden en uitleg over de fotografie hacks die in de workshop zijn behandeld.

Om deel te kunnen nemen moet je je eigen camera meenemen, de lenzen die je hebt en een camera regenhoes of paraplu indien het regent.

Over Fotoclub

Fotoclub.nl is opgericht door Marcel Wiegerinck. Fotografie is een mooie manier om anders tegen de wereld aan te kijken. Marcel kwam tot dat besef tijdens één van zijn wereldreizen en besloot het zijn vak te maken. Wij geloven dat je een verfrissende kijk op het leven krijgt door te leren hoe je de schoonheid van de wereld op een creatieve manier kunt tonen. Het opent de weg naar persoonlijke groei en helpt je een gelukkiger persoon te worden. Fotoclub is ambitieus en voortvarend. Daarom is onze community er niet zomaar één. Wij streven ernaar de nummer 1 community over fotografie te zijn. Eén waarin jij je thuis voelt!

Wil jij graag samenwerken met Fotoclub en ondertussen een aantal fotografie hacks leren? Klik dan hier om je in te schrijven voor de workshop.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie