De nieuwe Fujifilm INSTAX Mini Link

Redactie digifoto Starter 1611
De nieuwe INSTAX Mini Link print in 12 seconden instant prints vanaf je smartphone. Dit met behulp van bluetooth en een gratis app. Met de app kan je als gebruiker spelen met nieuwe creatieve functies.

Licht, compact en snel

De compacte INSTAX Mini Link is ongelofelijk makkelijk en snel. Met 12 seconden is de foto uit je fotogalerij uit geprint. Anders dan andere smartphone printers heeft deze printer contact met de telefoon via bluetooth in plaats van met Wifi. Hier naast kan je vanuit video's je favoriete shot kiezen om deze uit te printen.

INSTAX Mini Link Party Print

Deze functie verbindt maximaal 5 telefoons met de app en combineert de geselecteerde foto's van elk apparaat in één INSTAX-collagedruk. Een optie binnen deze functie is de verrassingsmodus waarin de collage niet wordt onthuld totdat deze wordt uitgeprint. Extra spannend want je weet nooit welke foto jouw vrienden hebben geselecteerd.

INSTAX Mini Link filters en kaders

De app heeft verschillende kaders en filters die je kunt toevoegen aan de foto. Zo krijg je echt een eigen unieke INSTAX-afdruk. In de app kan het contrast, belichting en verzadiging worden aangepast. Hier is ook de mogelijkheid om een collage te maken met maximaal 8 foto's.

Mini Link gebruiken als afstandsbediening

Je kan bijvoorbeeld inzoomen door de printer naar beneden te richten, uitzoomen door naar boven te wijzen en de sluiter ontspannen door op de aan / uit-knop te drukken. Ook is het mogelijk om meerdere exemplaren van een foto afdrukken door de INSTAX Mini Link  ondersteboven te houden en op de aan / uit-knop te drukken.

Lees ook: Polaroid foto's, hoe werkt dat?

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie