De mooiste cityscapes uit de gallery

Redactie 828
Elke dag ontvangen we vele prachtige foto's in de gallery van digifoto Starter. Tijd om er eens wat in de spotlight te zetten. We gaan dit keer voor stedelijke landschappen, cityscape en andere mooie stadsbeelden.

Heb jij jouw mooie foto's al ingestuurd? Dat hoeven natuurlijk geen stadsbeelden te zijn, neem maar eens een kijkje in de gallery!

Deze foto is gemakt door Sjoerd. Het mooie aan deze foto is het perspectief waarmee gespeeld is. Ook de reflectie in het water werkt heel goed, al met al een donkere maar zeer kleurrijke foto.

Deze prachtige foto is gemaakt door Lucas Kramer. Wij vinden de foto zo mooi omdat het tijdens het blauwe uurtje is gemaakt, het is net niet helemaal donker, maar de lichten van de huizen en straatlantarens fonkelen wel al mooi. De foto is gemaakt in de haven van Stavoren.

Deze foto is gemaakt door Peter Heins, de foto is gemaakt in Zijdam. Het speciale aan deze foto is dat de herenhuizen weerkaatsten in het water met verschillende kleuren. Ook de brug op door het lichte fisheye perspectief dat is gebruikt. 

Een mooie Rotterdamse ochtend door Sjoerd. We kunnen geen genoeg krijgen van de prachtige kleuren van de zonsopgang.

Deze foto is gemaakt door Jeroen Lagerwerf. De foto is in Rijnhaven (Rotterdam) gemaakt. Wat deze foto zo mooi maakt, zijn de luchten die in de donkere lucht en in het water schijnen en weerkaatsen. Rotterdam staat natuurlijk bekend om de prachtige avondgezichten, maar in dit geval is het ook nog eens prachtig uitgevoerd. 

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie