De leukste fotografieboeken om deze week door te komen

Redactie digifoto Starter 2267
Ben jij ook verplicht om thuis te blijven? Of toevallig gewoon even lekker een dagje vrij? In dit artikel worden de 3 leukste fotografieboeken beschreven die leuk zijn om thuis te lezen.

Er zijn heel veel soorten fotografie boeken. Wij hebben de leukste fotografieboeken op een rijtje gezet zodat je niet meer hoeft te zoeken!
 

Shoot van Anki Wijnen

In dit boek geeft Anki Wijnen verschillende fototips. Anki legt uit hoe je echt een mooie plaat maakt, die je zelf voor ogen had. Het leuke aan dit boek is dat je niet alleen fotografietips krijgt en goede uitleg maar ook opdrachten die bijdragen aan je gevoel voor fotografie. Dit alles zonder ingewikkelde en technische praat maar juist veel inspirerende voorbeelden, die je helpen een goede fotograaf te worden. Anki verteld al in de ondertitel dat fotograferen uit je hart moet komen, dit laat ze ook echt merken in het boek. Het boek is perfect voor een beginnende fotograaf of voor een fotograaf die meer kennis wil opdoen.

Instaproof van Kirsten Jassies en Joyce Nafzger

Plaats je wel eens foto’s op Instagram? Maar weet je niet precies hoe je dat het best moet aanpakken om succes te krijgen. Dan is dit het perfecte boek voor jou. In dit boek leren Kirsten en Joyce je dit in 15 stappen. De 15 stappen leggen je het hele Instagram uit. Van uitleg over het algoritme tot het bepalen van je doelstelling & doelgroep en van het werken met hashtags tot het gebruik van Instagram Stories. Dit boek is leuk voor je persoonlijke account maar perfect voor je zakelijke account. Een goed handboek dus om nog meer uit je Instagram account te halen. 

Reisfotografie van Laura Vink

In dit boek wordt er gesproken over een onderwerp dat bijna iedereen leuk vindt, Reisfotografie! Je leest in dit boek veel interessante en nuttige dingen die je helpen om deze vorm van fotografie nog meer onder te knie te krijgen. Als je het leuk vindt om op reizen te fotograferen en wil je er graag nog meer over weten? Dan is dit boek perfect. Het boek is geschreven door Laura vink en heeft maar liefst 408 bladzijden, genoeg om je vrije tijd mee te vullen dus!

digifoto Starter:

Onze magazines van digifoto Starter zijn fantastisch om te lezen. In de magazines staan heel veel verschillende onderwerpen. Zoals landschapsfotografie, macrofotografie, tutorials en interviews. Ook staan er veel leuke tips en trucs in om je fotografie technieken te verbeteren. De magazines kosten in de webshop €7,95 per stuk en dat is inclusief verzendkosten! Dus wil je een betere fotograaf worden? Klik dan hier om de magazines te bestellen!

Objectieven van DIGIFOTO:

Het objectief is het allerbelangrijkste onderdeel van je camera. In de speciale uitgave van DIGIFOTO legt Dré de Man aan de hand van tientallen zelfgemaakte foto’s uit hoe objectieve werken, welke kwaliteitsverschillen er zijn en vooral welke objectieven er zijn en waarvoor je deze moet gebruiken. Lijkt je dit interessant? 
Klik dan hier om het boek te bestellen.

Lichtmeting en belichtingen van DIGIFOTO:

Onlangs alle technische vooruitgang slagen ook de huidige camera’s er nog steeds niet in foutloos te belichten. Dat is ook niet verwonderlijk, de ideale belichting bestaat niet. Die is namelijk afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en vooral van de verdere verwerking, bijvoorbeeld in RAW of in de camera. Dré de Man legt in deze DIGIFOTO special in begrijpelijke taal uit hoe je in alle situaties tot een belichting komt. Na het lezen van dit boek bereik met jouw foto’s de optimale kwaliteit. Lijkt je dit interessant? 
Klik dan hier om het boek te bestellen.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie