De beste accessoires voor op reis

Redactie digifoto Starter 800
Ga je binnenkort een stedentrip maken, avontuurlijk hiken of simpelweg een dagje weg? Dan neem je uiteraard je camera mee. Wij selecteren nog een aantal handige gadgets die goed van pas kunnen komen tijdens je trip.

Insta 360 GO Laat het allemaal zien

Kies eens voor hele andere beelden van jouw stedentrip of vakantie: ga 360 graden! Een excuus dat het ruimte of gewicht in je tas inneemt gaat bij de Insta360 GO niet op. Het apparaatje weegt maar 18,3 gram. Ondanks dat hij zo klein is, heeft hij minstens evenveel mogelijkheden als andere action camera’s. Je kunt hands-free 180 graden filmen en je kunt kiezen uit vijf verschillende videofuncties waaronder Slow Motion, Hyperlapse en Interval Shooting.

Klein maar fijn! Think Tank Retrospective 4 V2.0

De Think Tank Retrospective 4 V2.0 is erg geschikt om compacte en lichte spiegelloze camera’s met één of twee objectieven in te vervoeren. De tijdloze look van de tas, in combinatie met de intuïtieve en snelle toegang tot je gear en de maximale bescherming, maakt het de ideale reisgezel. De tas is gemaakt van flexibel materiaal dat zich naar verloop van tijd naar je lichaam vormt waardoor deze nog comfortabeler draagt dan hij al deed.

GGSFoto Scarf Stra

Als je op reis bent, wil je zo min mogelijk bij je hebben. Accessoires die veelzijdig zijn, hebben dan de voorkeur. De stijlvolle Scarf Strap van GGSFoto is zowel camerariem als een sjaal als een opbergmogelijkheid voor je camera. Hoe? Het is een comfortabele draagriem van zijde, afgewerkt met leren accenten. Het stoffen gedeelte kan worden losgekoppeld van de riem en als sjaal, haarband of mondkap gedragen worden. De riem die aan de camera achterblijft gebruik je als handriem. Klaar met fotograferen? Dan gebruik je een speciale vouwtechniek om je camera op te bergen. Dat je er ook nog modebewust bij kunt lopen bewijzen de elf verschillende kleuren en designs waarin de GGSFoto Scarf Strap leverbaar is.

Stabiele factor Joby GorillaPod Starter Kit

Zul je net zien: heb je het perfecte onderwerp gevonden om te fotograferen, sta je net niet lekker stabiel genoeg. In dit soort gevallen schiet de GorillaPod Starter Kit van Joby je te hulp. Dit universele, compacte en fl exibele statief is geschikt voor smartphones, actioncams en compactcamera’s. Het statiefje weegt slechts 85 gram en kan een gewicht dragen tot 325 gram. De fl exibele kogelgewrichten zijn gemaakt van kunststof waardoor dit statief zich in de meest ingewikkelde bochten kan wringen.

 

Dit artikel is gepubliceerd in 1.2020

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie