Peak Design is hot!

Crowdfunding project Peak Design wederom succesvol

Remco Stunnenberg 708
Peak Design is een gewild merk. En dat is niet zo vreemd. Neem nu de cameratassen van Peak Design. Deze staan, geheel in lijn met merknaam, bekend om hun prachtige vormgeving. Dat dit aanslaat, blijkt opnieuw bij het nieuwste Kickstarter (crowdfunding) project van Peak Design.

Peak Design introduceerde onlangs een nieuw Kickstarter project (crowdfunding) voor de nieuwe 'Travel Line'. Binnnen 24 uur had Peak Design al haar doelstelling van € 500.000,- bereikt en na 48 uur stond de teller zelfs al op meer dan € 1.000.000,-!

Peak Design is in 2011 gestart met slechts één camera accessoire, de wereldberoemde capture-clip. Nu worden er diverse riemen, rugzakken, tassen en nog veel meer handige camera accessoires gemaakt, waarvan er veel een financieringsrecord op Kickstarter hebben gevestigd. Het nieuwste product concept dat nu via Kickstarter wordt gefinancierd is de ‘Travel Line’.


Kun je niet wachten? Klik dan hier om direct naar de Kickstarter pagina te gaan met alle informatie over deze nieuwe producten. #findyourpeak

Travel Backpack 45L


De Travel Backpack 45L is de grootste Peak Design tas tot op heden en is ontworpen met de reiziger in het achterhoofd. De rugzak is gemaakt van 400D weerbestendig nylon en de binnenkant is gecoat voor extra waterbestendigheid. De rugzak heeft diverse slimme mogelijkheden om hem te laten groeien of krimpen qua formaat (van 30L naar 45L), als dat nodig is. Een schare aan afsluitbare ritsen en toegangspunten zijn op een handige manier rond de rugzak gepositioneerd. Verkrijgbaar in zwart en salie-groen.

Travel Line met hele nieuwe range aan modulaire 'inserts'
 

Naast de Travel Backpack 45L brengt Peak Design binnen de Travel Line ook een reeks modulaire 'inserts' uit, elk ontworpen om aan een andere reisbehoefte te voldoen. Deze worden straks apart van de Travel Backpack 45L verkocht. Er zijn zes verschillende soorten:

- Packing Cubes (S en M voor bijvoorbeeld kleding)

- Wash Pouch (een toilettas met bijzonder handige ophang haak)

- Tech Pouch (voor je smartphone, snoertjes, oplader en HYPER USB-C hubs)

- Camera Cubes (S, M en L voor je camera's en objectieven)

- Shoe Pouch (oprolbaar schoenen zakje)

Rainfly (een regenhoes die gemaakt is van 210D rip-stop nylon)

Veel van deze modulaire 'inserts' zijn overigens ook te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld de Peak Design Everyday Messenger en Everyday Backpack.

What is next?


Bij Peak Design creëren ze moderne doordachte en aantrekkelijke oplossingen om je spullen mee te nemen. Crowdfunding houdt Peak Design onafhankelijk van externe investeerders en geeft hen de mogelijkheid prioriteit te geven aan ontwerp, engineering en klanttevredenheid. Dit is Peak Design's achtste Kickstarter. Alle nieuwe producten van de Peak Design Travel Line zijn nu op Kickstarter te zien.

Lees ook: Peak Design Everyday Messenger V2, prachtig om te zien, super in gebruik 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco