Creëer ongelooflijke effecten met de Lensbaby OMNI Color Expansion-set

Christel  de Wolff 848
Met behulp van de OMNI Creative Filter set van Lensbaby creëer je een groot aantal in-camera effecten met behulp van de filters. Onlangs introduceerde Lensbaby de Color Expansion pack voor nóg meer mogelijkheden!

Het vernuftige systeem van Lensbaby is een alternatief voor het fotograferen met handheld objecten en werkt met handige magneten. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk. Wij gingen er mee aan de slag en testten het Lensbaby OMNI systeem in digifoto Starter 4.2019

Toen wij op stap gingen met het systeem waren we al aangenaam verrast door de oneindige hoeveelheid mogelijkheden. Met kristallen, prisma's en een regenboogfilter maak je de mooiste effecten. Voor Lensbaby was de reguliere pack met de uitbreiding nog niet genoeg, zij komen nu met de Color Expansion pack! De set bestaat uit nóg meer handige creatieve filters, met name gericht op bijzondere kleuren in je foto's. 

Lensbaby de Color Expansion pack

In de uitbreiding vind je: 

  • 2 Crystal Effect Wands met ieder een unieke spectrale coating die steeds veranderende kleuren verkrijgt.
  • 5 Lumi Films in een reeks kleuren en tinten die mooie light leaks en analoge filmeffecten toevoegen aan je foto
  • 4 Lumi Films met een textuur, die nog specifiekere flares en light leaks toevoegen
  • 5 kleurengels voor creatieve kleuroverlay
  • 2 extra Wands waar je de filters op kunt bevestigen.

Creatief fotograferen met Lensbaby

Lensbaby is bij uitstek het merk waar je moet zijn als je creatiever aan de slag wil met fotografie. Zie ook de uitstapjes die wij maakten met de Lensbaby Sol 45, de Velvet 85mm en Composer Pro II.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel