Waterdicht en klaar voor actie

COOLPIX W150: klaar voor een avontuurlijke zomer!

Christel  de Wolff 973
Nikon introduceert de COOLPIX W150, het nieuwste lid van de COOLPIX-familie. Deze compactcamera is waterdicht, schokbestendig, vorstbestendig en stofdicht. Kortom, jouw ideale maatje.

Van sneeuwlandschappen tot onderwaterscènes, de COOLPIX W150 is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen er prachtige foto's en video's mee kan maken. Zo duik je in een zwembad tot 10 meter diep en maak je portretten met de 'gezichtsdetectie onder water'-functie. Waterdichte accessoires zoals de drijvende polsriem van Nikon houden de camera veilig.

Schokbestendig en lichtsterk

De COOLPIX W150 is ook schokbestendig bij een val van maximaal 1,8 meter. Neem de camera dan ook gerust mee als je deze zomer een actieve vakantie hebt gepland. De CMOS-sensor van Nikon levert daarnaast uitstekende resultaten bij weinig licht. In combinatie met het Nikkor-objectief met 3x optische zoom heb je zo ook in de avond scherpe beelden.

Creatieve foto-effecten

De camera bevat ingebouwde foto-effecten die je zelf aan je foto kunt toevoegen. Er is een interactief menu met leuke opties voor kinderen. Via dit menu voeg je gesproken berichten toe aan foto's en kun je welkomstschermen activeren, diavoorstellingen met animaties maken en nog veel meer.

COOLPIX W150 is compatible met SnapBridge

Met SnapBridge kun je eenvoudig je mooiste foto's delen of je telefoon of tablet gebruiken om de camera op afstand te bedienen. De SnapBridge-app van Nikon voor iOS en Android moet op een compatibel smart device worden geïnstalleerd voordat SnapBridge met deze camera kan worden gebruikt.

Prijs en beschikbaarheid COOLPIX W150

De COOLPIX W150 is vanaf 30 mei verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van €169,-  Info: Nikon.nl

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel