Fotowedstrijd: Zomer 2019

Fotowedstrijd: Zomer 2019

Christel de Wolff 2673
De zomer leent zich uitstekend als onderwerp voor fotografie. Juist omdat het zo breed inzetbaar is, want wat is er precies een zomerfoto? Kies je voor een bijzondere vakantiefoto in een warm land, fotografeer je de natuur in al zijn prachtige kleuren, ga je de straat op voor een zonnige foto of maak je een actiefoto aan het strand? Laat je inspireren door de warme en lange dagen en verras ons met je mooiste beelden. Succes!

Inzenden kan tot en met 31 juli 2019

We zien jullie aanmeldingen met veel interesse tegemoet. Doe je best!

Bekijk hier alle inzendingen

Inspiratie nodig? Kijk dan hier.

Maximaal vier inzendingen per persoon.

1e prijs: Samyang AF 14mm f/2.8

Ter waarde van €789,-

Dit Samyang Full-Fram autofocus objectief is het perfecte voorbeeld van Samyang’s met awards bekroonde optische technologie met name ultra-groothoek bereik. Speciale ED glassoorten en Samyang coating zorgen voor een zeer hoge beeldkwaliteit. Dit objectief biedt een zeer brede beeldhoek van maar liefst 116,6 graden, zodat het een unieke kijk en perspectief biedt op de wereld om ons heen. Het autofocus van de Samyang AF 14mm F2.8 is tot slot stil, snel en accuraat. 

 

Met dank aan Transcontinenta B.V. voor het beschikbaar stellen van deze prijs. Info: www.samyangbenelux.com

2e prijs: 3 legged Thing Punks Travis & Airhed Neo

Ter waarde van €179,-

Het 3 Legged Thing Punks Travis statief is een nieuwe generatie van 3 Legged Thing statieven, speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. De vier pootsecties en de middenkolom zorgen voor enorm veel stabiliteit en stijfheid en een draagvermogen van 18 kilogram. Geschikt voor diverse soorten fotografen en voor uiteenlopende omstandigheden. Voor fotografen die (voor het eerst) aan de slag willen met een professioneel statief, daarvoor is de Punks Travis driepoot een ideaal instapmodel. Het statief van 1.6 kilogram is uit te schuiven tot een werkbare hoogte van 165.1 centimeter.

Met dank aan Disnet B.V. voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

3e prijs: Fotoboek van Pixum

Ter waarde van € 50,-

Presenteer jouw mooiste foto's op een professionele en duurzame wijze, in een groot fotoboek van Pixum. Het boek wordt bedrukt op professioneel fotopapier, krijgt een harde cover en lay-flatbinding. Je kunt zelf kiezen of je het boek staand of liggend formaat wilt laten maken.

Met dank aan Pixum voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

 

Inzending t/m 31 juli 2019

Je hebt tot en met 31 juli 2019 (23:59) de tijd om je foto's in te zenden. Daarna sluiten we de inzendmogelijkheid en maken we de winnaar zo snel mogelijk bekend.

Let op! Maximaal vier inzendingen per persoon!

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren 
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden 
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken 
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal vier inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Media & Content (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Media & Content zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 31 juli 2019.
afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel