Fotowedstrijd: Groen

Fotowedstrijd: Groen

Redactie digifoto Starter 11133
De kleur groen kan op vele prachtige manieren worden gebruikt in de fotografie. Je mag er nu zelf mee aan de slag voor deze fotowedstrijd. De mooiste foto maakt kans op publicatie!

Groen is een kleur die je overal voorbij ziet komen. Of het nou in het bos is, of in een studio, met de kleur groen kun je overal wel uit de voeten. Het onderwerp is dan ook erg breed, maar dat kan zorgen voor een hoop prachtige platen in verschillende richtingen! Stuur ons je mooiste foto met groen erin. Voor de beste foto's hebben we erg mooie prijzen.

We zien jullie aanmeldingen met veel interesse tegemoet. Doe je best!

Bekijk hier alle inzendingen. Inspiratie kun je hier vinden.

Maximaal twee inzendingen per persoon - inzenden kan tot en met 12 oktober 2016

Hoofdprijs: De Rollei Outdoor Camera Case + Tripod Compact Traveler Mini M-1 t.w.v. €150,- + publicatie op de website

De winnaar gaat met twee mooie prijzen naar huis: jij wint de Rollei Outdoor Camera Case + Tripod Compact Traveler Mini M-1 en de winnende foto komt te staan op de website van digifoto Starter, daarnaast wordt je geinterviewd en vertel je het verhaal achter de foto en kan je jouw passie delen met de digifoto Starter community. Uiteraard zorgen we er voor dat je een jaarlang gratis digifoto Starter magazine ontvangt.

Rollei

Publieksprijs: Een jaarlang digifoto Starter magazine

Een leuke feature van de nieuwe website is dat je foto's een 'Like' kan geven. Je kan een foto liken door op het hartje te klikken. Krijgt jouw inzending de meeste likes (/hartjes) dan win jij een jaarlang digifoto Starter magazine.

Liken
Covers

Inzending t/m 12 oktober 2016

Je hebt tot en met 12 oktober 2016 (23:59) de tijd om je foto's in te zenden. Daarna sluiten we de inzendmogelijkheid en maken we de winnaar zo snel mogelijk bekend.

Let op! Maximaal twee inzendingen per persoon!

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren 
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden 
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken 
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 12 oktober 2016.
afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie