Fan van boudoir? Volg deze Instagrammers

Boudoir fotografen met minder dan 10.000 Instagram-volgers die de moeite van het volgen waard zijn

Eefke Burg 1220
Ben je een grote fan van het menselijk lichaam een naakt- of boudoir fotografie? Zo ja, dan zijn deze fotografen de moeite van het volgen waard.

Tegen de tijd dat je dit artikel volledig hebt gelezen, zal je denken: 'hoe in vredesnaam hebben deze fotografen nog geen 10.000 Instagram-volgers gekregen?' Hoe verrassend het ook is, er zijn nog voldoende getalenteerde naakt- en boudoir fotografen die nog niet de zogenaamde 10k-lijn hebben bereikt. Hopelijk kan jij ze helpen deze te bereiken! Als je houdt van de vormen van het menselijk lichaam en gebiologeerd wordt door natuurlijke schoonheid, lees dan snel verder.

Boudoir fotograaf 1: Jorge Polio @studio.432

Fotograaf Jorge Polio van het Instagram account @studio.432 is een in Londen gebaseerde fotograaf die steeds een spel van licht en donker opzoekt. Je hebt het gevoel dat je aanwezig bent bij de foto's die de fotograaf maakt: door het spel dat de modellen spelen met de camera. Zijn modellen transformeren voor zijn camera in zelfverzekerde, elegante wezens die je in het moment trekken.

boudoir naakt fotografie foto's

Boudoir fotograaf 2: Jamiya Wilson @jamiyawilsonstudio

Fotograaf Jamiya Wilson maakt bloedmooie naakt portretten. Hij werkt vaak met de natuurlijke schoonheid van de menselijke vorm. Waar andere fotografen vaak statisch met hun werk omgaan, begrijpt Jamiya hoe het menselijk lichaam kan bewegen en zoekt deze de flexibiliteit op om hier een boeiende foto mee te maken.

boudoir naakt fotografie foto's

Boudoir fotograaf 3: Tim John Blake @timjohnblake.photo

Van een fotograaf met minder dan 175 volgers verwacht je niet erg veel. Niets is echter minder waar. Tim John Blake is een fashion en boudoir fotograaf en maakt prachtige platen. In zijn werkt speelt hij met kleur en zwart wit en zoekt hierin de contrasten op. Zijn uitsneden leggen nadruk op kleine details van het vrouwelijke lichaam en zijn kleurspel van licht zorgt dat je naar een interessante plaat kijkt.

boudoir naakt fotografie foto's

Boudoir fotograaf 4: Stacey Krolow @_noirstories

Veel mensen denken dat de gevoeligheid en zachtheid die bij boudoirfotografie horen, alleen voorbehouden is aan vrouwen. Fout. Het mannelijk lichaam en de persoonlijkheid horen ook thuis in de wereld van boudoirfotografie. Stacey Krolow begrijpt dit en heeft prachtige foto's gemaakt met behulp van de mannelijke muze. Haar soms onorthodoxe composities werken in haar voordeel, omdat ze de kijker echt laten stoppen en opmerken.

boudoir naakt fotografie foto's

afbeelding van Eefke Burg
Door: EefkeBurg

EefkeBurg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen vanEefke