Binnenkort verkrijgbaar: DIGIFOTO Pro 1.2021

Christel  de Wolff 835
Coming soon! DIGIFOTO Pro 1.2021 is binnenkort verkrijgbaar. In dit artikel lees je hoe je jouw exemplaar kunt bemachtigen, nu diverse maatregelen het nog steeds moeilijk maken.

Voor 6,95 haal je DIGIFOTO Pro 1.2021 in huis. Ontvang je DIGIFOTO Pro Magazine voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 9,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Lees ook: Lees DIGIFOTO Pro online

DIGIFOTO Pro 1.2021

We starten 2021 met een flinke dosis fotografie inspiratie en natuurlijk is er ook weer meer dan voldoende nieuwst op het gebied van nieuwe camera’s en objectieven. 

Gear

Je leest over de nieuwste gear in onze nieuwsrubriek aan het begin van het magazine. Daarnaast zijn we natuurlijk ook voor je aan de slag gegaan met verschillende apparatuur. In deze editie lees je over de gloednieuwe Nikon Z 7II, Nikon Z 50mm f/1.2 S en bespreken we de Sony FE 35mm f/1.4 GM.

Inspiratie

Ook aan inspiratie is natuurlijk gedacht. We hebben verschillende fotografen gesproken over hun beroepspraktijk en eigen ervaringen. Fotograaf Renzo Gerritsen fotografeerde de stilte in onze hoofdstad na 21:00. Het is een bijzonder beeldverslag geworden waarin de surrealistische werkelijkheid die de avondklok met zich mee heeft gebracht duidelijk wordt. 

In de rubriek Jong Talent gaat we in gesprek met hondenfotograaf Lotte van Alderen. Zij vertelt haar geheimen voor een geslaagde hondenshoot én doet een boekje open over het runnen van een succesvolle onderneming. We blijven hangen bij het fotograferen van onze trouwe viervoeters wanneer we spreken met Christian Vieler, hondenfotograaf én social media-sensatie.

Hans Avontuur vertelt over zijn ervaringen in Namibië, waar hij zocht naar de laatste woestijnleeuwen. Ook bespreken we de essentie van reisfotografie met hem. En ook het bijzondere verhaal van geboortefotograaf Vera Wind komt aan bod. Het prachtige artikel bevat intense, maar zeer herkenbare beelden voor iedereen die ooit een kind op de wereld heeft gezet. 

En nog veel meer...

Verder vind je in deze editie natuurlijk ook weer onze vaste rubrieken zoals Leren met Wilmar, de boeken en agenda-rubriek en natuurlijk zetten we weer een paar van jullie mooiste foto’s in de spotlight! 

DIGIFOTO webshop en abonnement

Voor 6,95 haal je DIGIFOTO Pro 1.2021 in huis. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 9,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel