Binnenkort verkrijgbaar: DIGIFOTO 5.2020

Christel  de Wolff 906
Coming soon! DIGIFOTO 5.2020 is binnenkort verkrijgbaar in alle boekhandels in de Benelux. En natuurlijk ook veilig en snel te bestellen in onze webshop!

Voor 5,95 haal je DIGIFOTO 5.2020 in huis. Ontvang je DIGIFOTO Magazine voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 8,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

DIGIFOTO 5.2020

Oktober en november staan in het teken van de herfst. Het wordt weer kouder en een stuk eerder donker dan een paar weken geleden. Soms is dat even slikken, maar als als het herfstzonnetje haar best doet, worden we getrakteerd op prachtige warme kleuren die een hoop goed maken.

Herfstfotografie

In deze editie van DIGIFOTO magazine gaan we uitgebreid in gesprek met twee fotografen die zich kostelijk vermaken tijdens de herfstperiode. We geven het woord aan Edwin Mooijaart die indruk op ons maakte met zijn magische bossen en spreken met Nikon-gebruiker Martijn Nugteren, die voor zijn fotografie de kleine details van de prachtige Veluwe opzoekt. Wie zelf aan de slag wil met herfstfotografie, maar steeds pech heeft wat betreft de ideale weersomstandigheden, kan rekenen op een toffe tutorial waarin je leert dat het eigenlijk heel simpel is om zelf herfstkleuren te manipuleren. Kun je het je voorstellen dat 90 procent van de mooie foto’s die jij op Instagram ziet op deze manier zijn gemaakt? Stt! Het is een van de best bewaarde geheimen van herfstfotografen! 

Portretfotografie

Hoewel we geen genoeg kunnen krijgen van dit seizoen, valt er natuurlijk nog veel meer te beleven dan alleen maar het fotograferen van vallende bladeren en de veranderingen in de natuur. In deze editie staan we ook uitgebreid stil bij portretfotografie. We duiken dieper in de eye-autofocus, erg handig bij het maken van een portret van mens én dier, en laten je zien hoe je in zeven stappen een portret kunt retoucheren met een stralende huid als gevolg. 

Nieuws en reviews

Er is weer veel nieuws te melden, met name op het gebied van Adobe Photoshop, we zetten de nieuwste snufjes van de komende update op een rijtje. En we zijn ook op pad geweest met onder andere de Godox AD300 Pro, diverse Caruba softboxen, de Nikon Z 70-200mm f/2.8 S en de nieuwste f/11 tele-objectieven van Canon. Ook lees je in deze editie uitgebreid over de Canon EOS R6, die werd getest door lezer William Ippel. Hoe vindt deze doorgewinterde Canon-shooter deze spiegelloze camera? 

En nog veel meer...

Verder vind je in deze editie natuurlijk ook weer onze vaste rubrieken zoals Leren met Wilmar, de boeken en agenda-rubriek en natuurlijk zetten we weer een paar van jullie mooiste foto’s in de spotlight! 

DIGIFOTO webshop en abonnement

Voor 5,95 haal je DIGIFOTO 5.2020 in huis. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 8,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel