Binnenkort: Fotoboek Wereldbeelden van Raymond Rutting

Franciëlle Rozendal 1546
Fotojournalist Raymond Rutting brengt deze maand zijn fotoboek Wereldbeelden uit! Zijn mooiste opnames van de afgelopen 35 jaar zitten erin verwerkt. Voor iedere fotografieliefhebber een must-have.

Over de auteur Raymond Rutting

Raymond Rutting is een welbekende fotojournalist die al veel diverse onderwerpen heeft mogen verslaan. Raymond Rutting heeft in dienst van het Algemeen Nederlandse Persbureau jarenlang de koninklijke familie gevolgd. Daarnaast was hij ook een van de vaste nieuwsfotografen voor de Volkskrant.

Op het moment maakt hij voor Traveler, het reismagazine van National Geographic, reisreportages over bestemmingen wereldwijd. Sinds 2013 is hij te werk gegaan als zelfstandig fotograaf. Zijn werk heeft in de span van 35 jaar talloze prijzen in de wacht gesleept. Tientallen prijzen alléén al om de Zilveren Camera.

De laatste tijd is hij voornamelijk bezig op het gebied van commerciële fotografie.

Ga voor meer informatie over Raymond Rutting en zijn werk naar de website van Raymond Rutting.

Wat je kunt verwachten in het boek Wereldbeelden van Raymond Rutting

In het aankomende boek Wereldbeelden, waarvan de uitgever Detta is, staan de meest unieke opnames van Raymond Rutting's ultieme selectie die gemaakt zijn in een periode van 35 jaar. Deze opnames zijn verdeeld in zes fotografische thema’s die ingeleid zijn door interviews met Sacha de Boer (contrast), Jop Ubbens (diepte), Marieke van Schaik (perspectief), Govert Schilling (ruimte), Gerdi Verbeet (tijd) en Daan Roosegaarde (licht).

De cover van het fotoboek Wereldbeelden door Raymond Rutting

Save the date

Het fotoboek Wereldbeelden van Raymond Rutting is op 24 september dit jaar verkrijgbaar. Online en binnenkort ook leverbaar op Boekhandel.