Nog tot en met 15 december

Bezoek de tentoonstelling van wildlife fotograaf David Yarrow

Christel  de Wolff 2517
Nog tot en met 15 december exposeert de wereldberoemde wildlife fotograaf David Yarrow in Amsterdam. DIGIFOTO was aanwezig bij de exclusieve preview en we concludeerden dat het een tentoonstelling is die je als wildlife- en natuurfotografieliefhebber niet mag missen.

Het Kunsthuis in Amsterdam is van woensdag tot en met zondag geopend voor publiek. De expositie is vanaf nu te bezichtigen tot en met zondag 15 december. Meer informatie over de openingstijden vind je op de website.

Nikon-ambassadeur David Yarrow

Tijdens de exclusieve preview die DIGIFOTO bij mocht wonen, kwamen we erachter dat David Yarrow niet alleen een bijzonder goede fotograaf, maar ook nog eens een bijzonder goed mens is. De manier waarop de Nikon-ambassadeur zich inzet voor het behouden van natuur en dier door middel van zijn bijzondere fotografie is ongekend. De goedlachse fotograaf is een inspiratiebron voor zowel startende als al ver gevorderde fotografen.

Bij de expositie bracht David Yarrow ook een nieuw boek uit. Het enorme werk toont een fotografisch verslag zoals nog nooit getoond. Het is een weergave van 's werelds meest boeiende diersoorten en culturen, gefotografeerd op alle continenten. Een deel van de opbrengst van het boek zal worden gedoneerd aan Tusk en WildAid, stichtingen waarvan de fotograaf ambassadeur is.

Bekijk hoe wildlife fotograaf David Yarrow dankzij een prototype van de New Land Rover DEFENDER op anders onbereikbaar terrein in het Borana reservaat in Kenia kon komen, zodat hij wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving kon fotograferen voor de Tusk Trust.

Lees ook: Nikon breidt Nikon Z-familie uit met Nikon Z 50

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel