Bewerk met dit programma gemakkelijk je content

Bibi Williamson 319
Ben je nog op zoek naar een programma voor het bewerken van videocontent? Dan kan Wondershare Filmii een goede optie zijn. Wondershare Filmii is ontworpen voor makers die zich meer concentreren op de inhoud dan de technische aspecten erachter. Maar hoe werkt het en welke mogelijkheden zijn er? Dat lees je hier!

Templates

Er zijn verschillende opties om uit te kiezen bij het maken van een video in Filmii en elk template is ontworpen om tijd en moeite te besparen. De drie belangrijkste templates waaruit je kunt kiezen, zijn: 16:9, 1:1 en 9:16. Deze opsplitsing van templates is een slimme manier om inhoud die bestemd is voor specifieke social media gebruik te verdelen.

De templates zijn ook handig opgesplitst in verschillende categorieën voor mensen die snel een video willen maken op basis van bepaalde gebeurtenissen. Zo zijn er leuke templates voor verjaardagen, vakantie en familiebijeenkomsten. Ook zijn er templates voor specifieke stijltypes zoals: filmisch, mode en reis.

Social media

Zelf video's maken kan soms lastig lijken, maar Filmii helpt je bij elke stap. Vooral voor social mediagebruikers. Of je nu de vooraf geladen templates gebruikt, aangepaste stijlen voor beeldverhouding gebruikt of zelf een video maakt. Bij het maken van content met behulp van de templates is er zelfs een kort opstartscherm van vier stappen dat precies uitlegt wat je gaat doen. Dit gebeurt voordat je langzaam door elke stap navigeert om een eenvoudig project te maken. Benieuwd naar alle handige templates? Bekijk deze video hieronder:

 

 

Perfect voor starters

Over het algemeen kun je veel met Wondershare Filmii. Je kan er zeker ook voor kiezen om aan de slag te gaan met gedetailleerde bewerking. Dit is dan iets voor meer ervaren gebruikers.

Mocht je meteen enthousiast zijn geworden kun je met behulp van deze tutorial meteen aan de slag!