Bestel direct: twee speciale pocketuitgaves van DIGIFOTO

Christel de Wolff 1881

In de speciale uitgaves van DIGIFOTO neemt redacteur Dré de Man je mee in twee heel belangrijke facetten van fotografie.

In de speciale uitgaves van DIGIFOTO neemt redacteur Dré de Man je mee in twee heel belangrijke facetten van fotografie. Hij bespreekt Objectieven en wijdt een boek aan Lichtmeting & belichting. Hieronder vast een voorproefje van wat je kan verwachten: 

Objectieven

Het objectief is het belangrijkste onderdeel van de camera. In deze speciale uitgave van DIGIFOTO legt Dré de Man aan de hand van tientallen zelfgemaakte foto's uit hoe objectieven werken, welke kwaliteitsverschillen er zijn en vooral welke objectieven er zijn en waarvoor je ze gebruikt. Dit pocketboekje is een grote hulp voor zij die zich afvragen welk objectief ze het beste kunnen aanschaffen voor full frame, APC-C of MFT camera's.

Bestel deze uitgave in onze webshop

Lichtmeting & belichting

Ondanks alle technische vooruitgang slagen ook de huidige camera's er nog steeds niet in foutloos te belichten. Dat is ook niet verwonderlijk, de ideale belichting bestaat namelijk niet. Die is namelijk afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en vooral van de verdere verwerking, bijvoorbeeld in RAW of in de camera. Dré de Man legt in deze speciale uitgave van DIGIFOTO in begrijpelijke taal uit hoe je in alle situaties tot een goede belichting komt. Op die manier bereik je een optimale kwaliteit in jouw foto's.

Bestel deze uitgave in onze webshop.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel